Sajnos Lara nem érezte jól magát az utóbbi napokban

Sajnos Lara nem érezte jól magát az utóbbi napokban. ?
Erőtlen, kedvetlen, az étvágya a szokásosnál is rosszabb.
A tegnapi nap folyamán többször is itatta az egereket, ilyenkor megszakad a szívem, hogy szomorúnak látom az én kicsi lányomat, aki egyébként nagyon erős, hisz egy kis hős, de neki is vannak sajnos nehéz periódusai. ?? A sírás ilyenkor nála ok nélküli, s annak ellenére, hogy mindent megteszünk, hogy megvigasztaljuk, csak nagy nehezen sikerül anya ölében a vigasztalódás. ❤
A kemoterápiás készítményeket, vagyis a mindennapos itthoni tablettákat jelenleg 100%-os dózisban kapja. Sajnos ez a szükséges rossz most nagyon megviseli a kis szervezetét. Az arcán is megjelent egy piros folt, ami az alacsony vérlemezke számokat igazolja.? Ilyenkor különösen kell figyelnünk a bevérzések miatt, hogy el ne essen vagy meg ne sérüljön, mert különben futhatunk is a kórházba.
Ezeket a napokat sajnos az egész család nehezebben viseli. Mirára sem marad annyi idő, hisz most Larának minden szeretetre szüksége van…
Már maga a gyűjtés is nagy teher a vállunkon, úgy érezzük az idő nagyon ellenünk dolgozik, sajnos nagyon lassan haladunk. ?
Kérlek küldjétek felénk a szereteteteket, a támogatásotokat, bármit amivel picit jobb kedve derítitek Larát.??❤
Imádkozzatok érte, hogy javuljon az állapota a jövő heti vérvételig.?
Nagy szükségünk van most Rátok!?❤?

Lara egy 5 éves, romániai magyar származású kislány, akut B-sejtes limfoblasztos leukémiát (vér- és csontvelő rák) diagnosztizáltak nála, és sürgősen kemoterápiás kezelést kezdett, amelyet 3 évig kell követni. Sajnos a kórházi kezelések, a vizsgálatok és a kórházi utókezelések költségei túl magasak a fedezéshez. Oldalunk azért jött létre, hogy az ő felépülését támogassuk.

KAPCSOLAT

©️ Asociatia For Lara Lupta Impotriva Leucemiei si Cancerului
Az oldal tartalmának részben vagy egészben történő átvétele csak az adminisztrátorok engedélyével lehetséges.