Pe lângă chimioterapie, sunt esențiale și pastilele antiemetice.

După cum știți, pe lângă tratamentele de chimioterapie din spital, Lara trebuie să ia medicamente în fiecare zi și acasă. ?
Pe lângă chimioterapie, sunt esențiale și pastilele antiemetice, laxative, antiacide și de protecție a stomacului.? I s-a prescris din nou și un supliment pentru apetit care are un gust groaznic. De asemenea, trebuia să ia antibiotice în weekend sâmbătă/duminică, dimineața și seara. ❤️
Din păcate, valorile testelor sanguine au fost adesea mai mici decât trebuiau să fie și a trebuit să fugim de mai multe ori la urgență din cauza unei febre, pentru care nu s-a găsit niciodată cauza, așa că medicii au crezut că corpul Larei nu răspunde bine la un un anumit tip de antibiotic de weekend pe care trebuia să-l ia.
În urmă cu o lună i s-a prescris un nou tip de antibiotic, pe care ar trebui să-l ia prin port o dată pe lună. Acesta ar fi fost Planul B.
Din păcate, a fost un proces lung de 2,5 ore până când preparatul a fost scurs. Toate acestea au fost foarte stresante pentru Lara și, din păcate, nici ea nu a răspuns bine la acest medicament. Nu numai că i-a fost rău, dar a provocat și simptome alergice în corpul Larei.
Este monitorizată în permanență în timpul tratamentelor, așa că s-a observaț la timp efectul medicamentului, iar pentru ameliorarea problemei s-a folosit o doză mare de medicament antialergic, care a slăbit-o pe Lara și s-a putut întoarce acasă de la spital abia după un somn lung.❤️ Deoarece nu a răspuns bine la ceea ce a primit prin portul său, acum au încercat o a treia metodă ieri.❤️
Pentru a nu-i provoca din nou simptome alergice Larei, aceasta a fost nevoită să inhaleze medicamentul în continuu timp de 25 de minute pentru ca antibioticul să ajungă direct în plămâni.?
Lara a fost un înger, a stat nemișcată pe tot parcursul întregului proces și a suportat cu dibăcie acest tratament necunoscut pentru ea.
Când a venit acasă, mi-a spus că nu se simte bine pentru că gura ei i se usca încontinuu și simțea un gust foarte amar în zona gâtului din cauza condensului, dar tot nu a plâns. ❤️ O adevărată eroină! Știe că acest lucru este, de asemenea, esențial pentru a se vindeca.
Antibioticul joacă un rol foarte important în timpul terapiei, deoarece servește drept scut pentru organismul slăbit al Larei împotriva infecțiilor, pneumoniei și bolilor pulmonare, acestea din urmă fiind cauzate de multiplele chimioterapii.?
Cu stomacul strâns, eu și Mira am avut mari emoții în timp ce erau în spital și ne-am rugat ca totul să fie bine! ?Între timp, i-am așteptat acasă și plini de speranță. ❤ Sunt încrezătoare că acest tratament va reuși în sfârșit. Adevărat, Lara nu a avut o experiență plăcută, dar, din fericire, a trecut peste. ??? De acum încolo va primi doza de antibiotic doar o dată pe lună. ??
Din păcate, întotdeauna există ceva care ne face călătoria dificilă, dar nu renunțăm. ?❤️
Lara este o adevărată războinică și știm că, cu bunăvoința lui Dumnezeu și ajutorul tău, va reuși. ❤️
Din păcate, obiectivul este încă foarte departe și timpul se scurge, așa că vă rugăm să o ajutați! ?❤Cu prețul unei cafele, chiar și cu o distribuire, suntem cu un pas mai aproape de obiectiv și de recuperare.❤Suntem infinit recunoscători că nu vei lăsa mâna Larei și vei fi alături de noi.

Lara este o fetiță de 5 anișori , cu origini sălăjene, care a fost diagnosticată cu leucemie acută limfoblastică cu celule B (cancer de sânge și măduvă) pentru care a început urgent un tratament cu chimioterapie, tratament pe care trebuie să îl urmeze 3 ani de zile pentru a se vindeca. Din păcate, costul spitalizărilor, al analizelor și al internărilor sunt mult prea mari pentru a le acoperi.

CONTACT

©️ Asociatia For Lara Lupta Impotriva Leucemiei si Cancerului
Preluarea conținutului paginii parțial sau integral este posibil doar cu permisiunea administratorilor.