A kemo mellett, a hányás csillapító, a hashajtó, a savlekötő, gyomorvédő tabletták is elengedhetetlenek.

Mint tudjátok, a kórházban történő kemoterápiás kezelések mellett, Larának itthon is minden nap gyógyszereket kell szednie. ?
A kemo mellett, a hányás csillapító, a hashajtó, a savlekötő, gyomorvédő tabletták is elengedhetetlenek. ? Az étvágyhozót is ismét felírták neki, aminek szörnyű íze van. ?
Emellett hétvégente szombat/ vasárnap, reggel és este antibiotikumot kellett szednie. ❤️
Sajnos a véreredmények sokszor alacsonyabb értékeket mutattak a kelleténél, s már többször is kellett láz miatt is sűrgőségire rohanni, aminek sosem találták meg az okát, ezért az orvosok úgy gondolták, hogy arra a bizonyos fajta hétvégi antibiotikumra nem reagál jól Lara szervezete, amit első perctől kapnia kellett.
Egy hónapja egy új féle antibiotikumot írtak fel neki, amit havonta egyszer, porton át kellene bekapnia. Ez lett volna a B terv.
Sajnos ez egy hosszú, 2.5 órás folyamat volt, amíg lecsepegett a készítmény. Mindez nagyon megterhelő volt Lara számára, s sajnos nem reagált jól erre sem. ?Nemcsak rosszul lett tőle, hanem allergiás tüneteket is kiváltott Larácskánál ez a gyógyszer.??
A kezelések közben folyton megfigyelik, így most is időben észrevették, egy nagy adag allergia ellenes gyógyszerrel orvosolták is a problémát, ami kiütötte Larát s csak egy hosszú alvás után tudtak hazajönni a kórházból. ❤️
Mivel az előzőre nem reagált jól, amit a portján át kapott, ezért most egy harmadik módszerrel próbálkoztak tegnap.❤️
Azért, hogy ismét ne váltson ki allergiás tüneteket Laránál, folyamatosan inhalálnia kellett 25 percen át a készítményt, így az antibiotikum direktben juthatott el a tüdőhöz.?
Lara angyal volt, mozdulatlanul ülte végig az egészet és ügyesen tűrte a még számára ismeretlen folyamatot. ?
Amikor hazajött elmesélte, hogy annak ellenére, hogy nem volt jó, mert folyamatosan száradt tőle a kicsi szája és nagyon keserű ízt érzett végig a torkában a lecsapódás miatt, mégsem sírt. ❤️ Egy igazi hős! Tudja, hogy ez is elengedhetetlen ahhoz, hogy meggyógyuljon. ?
Az antibiotikumnak nagyon fontos szerepe van a terápia alatt, ugyanis Lara legyengűlt szervezetének védőpajzsként szolgál, a fertőzések, a tüdőgyulladás és a tüdő megbetegedése, roncsolódása ellen, legutóbbit a sok kemo okozhatja.?
Összeszorult gyomorral izgultunk Mirával végig amíg a kórházban voltak, s imádkoztunk azért, hogy minden rendben menjen! ?Közben reményekkel telve vártam őket haza. ?Bizakodtam abban, hogy ez a megoldás sikeres lesz végre. Igaz, Larának nem volt egy kellemes folyamat, de szerencsésen túl esett rajta. ??? Ezentúl ezen a módon kapja majd be az antibiotikum adagját, ami havi egy alkalommal lesz esedékes. ??
Sajnos mindig van valami, ami megnehezíti az utunkat de nem adjuk fel.??❤️
Lara egy igazi, harcos, s tudjuk, hogy a jó Isten akaratával, s a Ti segítségetekkel sikerülni fog. ?❤️
Sajnos a cél még nagyon messze, és az idő is rohamosan fogy, ezért nagyon szépen kérünk segitsetek!?
❗️Ha egy kávé árával, egy megosztással is, már egy apró lépéssel közelebb vagyunk a célhoz és a gyógyuláshoz.❗️
❤️Végtelenül hálásak vagyunk, hogy nem engeditek el Lara kezét s mellettünk álltok.❤️

Lara egy 5 éves, romániai magyar származású kislány, akut B-sejtes limfoblasztos leukémiát (vér- és csontvelő rák) diagnosztizáltak nála, és sürgősen kemoterápiás kezelést kezdett, amelyet 3 évig kell követni. Sajnos a kórházi kezelések, a vizsgálatok és a kórházi utókezelések költségei túl magasak a fedezéshez. Oldalunk azért jött létre, hogy az ő felépülését támogassuk.

KAPCSOLAT

©️ Asociatia For Lara Lupta Impotriva Leucemiei si Cancerului
Az oldal tartalmának részben vagy egészben történő átvétele csak az adminisztrátorok engedélyével lehetséges.