Kérlek benneteket segítsétek a gyűjtésünket!

?

Lara túl van a kezelésen, bár nagyon elfáradt, szinte lábra sem tud állni és fájlalja a hátát.?
Az előkészített porton keresztül lecsepegetett a kemoterápiás készítmény, majd altatásban mintát vettek és megkapta a megelőző kemot is.❤️
Mire hazaért nagyon elfáradt. Sokat kellett várniuk, és az infúzió miatti mozdulatlanságot sem igazán tudta kezelni.? De nagyon büszke vagyok rá, mert csak picit volt nyűgös.☺️ Tivadar könnyen megtudta vigasztalni, mikor rosszabbra fordult a kedve.?
Mikor hazaértek, az altatás és a kezelés utóhatásaként nagyon gyenge volt. ? Jártányi ereje sem volt. Ölben vittem mindenhova, mint amikor még karon ülő baba volt.?
Ilyenkor mindig felrémlik, milyen volt picinek, hogy milyen sokat jelentett, hogy egészséges volt.?
Most ti jelentitek nekünk a reményt és a kezelés, hogy újra visszakapjuk azt, ami mindennél drágább, a gyermekünk egészségét!❤️
Teljes szívemből várom a napot, amikor Lara kezelése befejeződik és széles mosollyal az arcán belép az ajtón.? A karjaimba kapom és már most tudom, hogy potyogni fognak a könnyeim.?
De nem tudok elrugaszkodni attól a kérdéstől sem, hogy a gyűjtés nagyon lassan halad!?

Lara egy 5 éves, romániai magyar származású kislány, akut B-sejtes limfoblasztos leukémiát (vér- és csontvelő rák) diagnosztizáltak nála, és sürgősen kemoterápiás kezelést kezdett, amelyet 3 évig kell követni. Sajnos a kórházi kezelések, a vizsgálatok és a kórházi utókezelések költségei túl magasak a fedezéshez. Oldalunk azért jött létre, hogy az ő felépülését támogassuk.

KAPCSOLAT

©️ Asociatia For Lara Lupta Impotriva Leucemiei si Cancerului
Az oldal tartalmának részben vagy egészben történő átvétele csak az adminisztrátorok engedélyével lehetséges.