Lara újabb nagy kezelés előtt áll.

Ilyenkor előző nap vérvétel illetve előkészítik a portját.☺️
A vérvételen szerencsésen túl vagyunk és mindent megfelelőnek találtak. ? Nagyon nem lett volna jó, ha csúsztatni kellett volna a kezelést.☺️
A vérkép elég jó. A trombocita számok alacsonyak voltak, amik a véralvadásért felelősek, ezért arra is figyelnünk kell, hogy nehogy elessen.?
A portját ilyenkor már előző nap csatlakoztatják és ilyenkor mint a hímes tojás úgy kell vele bánni egész nap.❤️
De már van benne gyakorlatunk. Hogyan lehet ezzel ülni, sétálni, mosakodni vagy akár aludni.?
Kicsit ijesztő volt először, hogy Lara bőre alól egy idegen test púposodik ki.? Szerencsére a mindennapokban egyáltalán nem akadályozza semmiben csak ilyenkor, mikor kezelés előtt megkapja a ‘kinti’ részét is.? Szerencsére ez nem fáj neki, mert a felhelyezés előtt még itthon bekenjük a bőrét zsibbasztó krémmel.❤️
Ma, miután hazaért szinte azonnal letelepedett a békára és kipihente a fáradalmakat.?
Szorítsatok nagyon, hogy holnap minden rendben legyen.? Olyan sok mindenen ment már keresztül és a kezelés felén már túl vagyunk.?
Lassan látjuk az alagút végét! ❤️ Legalábbis a kezelés tekintetében, sajnos a gyűjtés nem halad ilyen jól.? A kezelés költségeinek alig a 20 százaléka van meg.?

Lara egy 5 éves, romániai magyar származású kislány, akut B-sejtes limfoblasztos leukémiát (vér- és csontvelő rák) diagnosztizáltak nála, és sürgősen kemoterápiás kezelést kezdett, amelyet 3 évig kell követni. Sajnos a kórházi kezelések, a vizsgálatok és a kórházi utókezelések költségei túl magasak a fedezéshez. Oldalunk azért jött létre, hogy az ő felépülését támogassuk.

KAPCSOLAT

©️ Asociatia For Lara Lupta Impotriva Leucemiei si Cancerului
Az oldal tartalmának részben vagy egészben történő átvétele csak az adminisztrátorok engedélyével lehetséges.