Lara este pe cale să aibă un alt tratament dificil.

 În caz de tratament, se prelevează sângele din ziua precedentă sau se pregătește portul.☺ Am trecut cu bine peste recoltarea de sânge și totul s-a dovedit a fi potrivit.?Nu ar fi fost foarte bine dacă ar fi trebuit să amânăm tratamentul.
Hemoleucograma este destul de bună.? Numărul de trombocite a fost scăzut, ceea ce este responsabil pentru coagularea sângelui, așa că trebuie să avem grijă ca nu cumva să cadă și să se rănească.
Portul este accesat cu o zi înainte și în această zi trebuie să avem grijă maximă toată ziua. Dar avem deja practică: știm cum trebuie să stea, să umble, să se spele sau chiar și cum să dormim cu el.?
La început a fost puțin înfricoșător ca un corp străin să iasă de sub pielea Larei. Din fericire, nu o încurcă deloc în viața de zi cu zi, nici atunci când primește și partea „exterioară” a portului înainte de tratament. Din fericire, nu o doare, pentru că înainte de a-l aplica, îi ungem pielea încă de acasă cu o cremă care o amorțește. ?
Astăzi, după ce s-a întors acasă, s-a așezat aproape imediat pe broasca ei și s-a odihnit. ?
Vă rog să ne strângeți pumnii mult pentru ca totul să fie bine mâine.?Ea a trecut prin atât de multe și am trecut deja de jumătatea tratamentului.?
Vedem încet capătul tunelului! Cel putin din punct de vedere al tratamentului, din păcate colectiarea bănuților nu merge aşa de bine. S-a strâns abia 20% din costul tratamentului. ?

Lara este o fetiță de 5 anișori , cu origini sălăjene, care a fost diagnosticată cu leucemie acută limfoblastică cu celule B (cancer de sânge și măduvă) pentru care a început urgent un tratament cu chimioterapie, tratament pe care trebuie să îl urmeze 3 ani de zile pentru a se vindeca. Din păcate, costul spitalizărilor, al analizelor și al internărilor sunt mult prea mari pentru a le acoperi.

CONTACT

©️ Asociatia For Lara Lupta Impotriva Leucemiei si Cancerului
Preluarea conținutului paginii parțial sau integral este posibil doar cu permisiunea administratorilor.