Lara ismét kórházban volt

Lara ismét kórházban volt a már megszokott soron következő ellenőrzésen, vizsgálatokon.
Sajnos a jó hír mellett több rossz is van, ami most eléggé megvisel minket. Erősnek kell lennünk, tudom, de nem mindig egyszerű. ?
Jó hír az, hogy a súlya, bár nem sokat, de gyarapodott, 18,3 kg. ?
S most jöjjenek a rosszak, sajnos több is van a vérképpel kapcsolatban.?
A bilirubin értékek az egekben 5.8 mg/dl. Sajnos még mindig nem tudják a miértjet, szerintük nincsen probléma, de én már magától a látványtól, – hogy milyen sárgás a bőre és a szeme fehérje – már attól a falra mászok. Arról nem is beszélve mennyire izgulok a mája miatt is. Bevallom paramami lettem az utóbbi időben. ?
Sajnos a vérplazma száma is alacsony, 48. 75-nek kellene lennie, legalább a holnapi kezeléshez.
A ma esti kemó adagját, amit itthon kell szedni minden este tabletta formájába már nem adhattuk be, így az orvos abban reménykedik, hogy holnapig felkúsznak az értékek, s megkaphatja az életmentő kezelést.
Az alacsony plazma miatt, ami a véralvadásért felelős ismét nagyon kell ügyelnünk Larára. Ilyenkor sokkal jobban kell rá vigyázni. Egyrészt gyengébb is kicsit, másrészt nem lenne jó, ha elesne, vagy bármivel is megsértené magát, mert akkor futhatunk be az ügyeletre.
A portját is csatlakozva hagyták, hogy ne kelljen holnap reggel ismét újraszúrni. Ilyekor ajánlott, hogy a hátán aludjon, Ő viszont szeret az oldalára fordulni, ezért folyton igazgatni kell. Úgy néz ki, ma megint fehér éjszakánk lesz.
Ma éjféltől nem ehetett, reggel még ihat pár kortyot indulás előtt. A mi fényevő kis huncutkánk persze mindig ezeken a napokon a legéhesebb, s nehezen viseli, hogy nem lehet enni, az altatás miatt viszont ezt kőkeményen tartani kell. ?
Holnap reggel ugyanis ismét kórházba kell menni. Ha az értékeket rendben talalják, Lara a portján át megkaphatja a kemoterápiás készítményeket, majd altatás alatt mintát vesznek, ezt kovetően a megelőző kemót is beadják.
Holnap nehéz nap vár ránk, de Larácskára főképpen. Ilyenkor mindig összeszorul a szívem, már leírni is nehéz ezeket, nemhogy belegondolni, hogy a mi kislányunknak, aki olyan kicsike még ennyi mindenen kell keresztülmennie. ❤️❤️❤️
Kérlek imádkozzatok érte, hogy minden a legnagyobb rendben haladjon. Általatok ismét egy lépéssel közelebb kerülünk a gyógyuláshoz! ??
Kérlek továbbra is fogjátok Larácska kezét, küldjétek felé a sok pozitív energiát a #küldjegykisszeretetet mellett. ?❤️?
Annyira jó tudni, hogy nem vagyunk egyedül. Mindent köszönünk nektek!???❤️

Lara egy 5 éves, romániai magyar származású kislány, akut B-sejtes limfoblasztos leukémiát (vér- és csontvelő rák) diagnosztizáltak nála, és sürgősen kemoterápiás kezelést kezdett, amelyet 3 évig kell követni. Sajnos a kórházi kezelések, a vizsgálatok és a kórházi utókezelések költségei túl magasak a fedezéshez. Oldalunk azért jött létre, hogy az ő felépülését támogassuk.

KAPCSOLAT

©️ Asociatia For Lara Lupta Impotriva Leucemiei si Cancerului
Az oldal tartalmának részben vagy egészben történő átvétele csak az adminisztrátorok engedélyével lehetséges.