Október 11-e, a lány gyermekek világnapja!

Isten éltessen ma is minden lány gyermeket szerte e kerek világon!

Lányaimhoz
A reggeli álmosságoddal, csendes lépteiddel, őszinte öleléseddel teszed tökéletessé a napfelkeltét. A tekintetedből s minden egyes arcrezzenésedből tudom mit szeretnél még akkor is, ha nem jönnek mellé szavak..
Könnyeid hadd follyanak, vigyék fájdalmadat, s lelkedet felüdítve a mosoly felfelé görbítse ajkadat.
Te vagy a harmat, a napfény, a hold és az összes csillagok. A boldogság is te vagy. Gyermeki kacajodat, vicceidet, huncutkodásaidat soha ne tétovázz elő venni.
A kitartásoddal mindig célba érsz, még akkor is ha utad buktatókkal tele s nem mindig egyenes út visz oda, ahova szeretnéd.. De akkor is mindig válaszd az egyenes utat, s emelt fővel, egyenes gerinccel, csak előre nézve haladj előre s meg ne állj a célodig.
Az előtted álló hegyet meg kell mászni, mert ugye tudod, hogy onnan a leggyönyörűbb a kilátás? Képes vagy rá, mert te vagy az erő.
Imáidat mond el, s ne tarts magadban soha haragot. Szívedet tárd ki jó nagyra, de ne engedd be csak azt, kinek helye ott. Vállald magadat, s problémáidat mindig orvosold. Szereteted maradjon gyermeki, őszinte és végtelen. Ecseteiddel fesd olyan színesre a világot, amilyenre csak szeretnéd. Légy boldog, s próbáld boldoggá tenni azt is, aki boldogtalan.
Ha eljön a nagy Ő, légy hű majd hozzá, de magadhoz úgyszintén.
Segíts másoknak úgy, ahogy ők is segítettek rajtad amikor a legnehezebb csatáidat vívtad. Háládat mindig vidd magaddal, s reménységedet soha el ne hagyd!
Légy büszke arra, hogy lány, nő, feleség, anya s egy csodálatos ember vagy!
Őszinte öleléseddel tedd tökéletessé a napunkat majd akkor is, ha meggörnyedve állunk előtted..
Örökké szeretünk benneteket, Lányok!

Lara egy 5 éves, romániai magyar származású kislány, akut B-sejtes limfoblasztos leukémiát (vér- és csontvelő rák) diagnosztizáltak nála, és sürgősen kemoterápiás kezelést kezdett, amelyet 3 évig kell követni. Sajnos a kórházi kezelések, a vizsgálatok és a kórházi utókezelések költségei túl magasak a fedezéshez. Oldalunk azért jött létre, hogy az ő felépülését támogassuk.

KAPCSOLAT

©️ Asociatia For Lara Lupta Impotriva Leucemiei si Cancerului
Az oldal tartalmának részben vagy egészben történő átvétele csak az adminisztrátorok engedélyével lehetséges.