Egy lelkes támogatónk szavait

Egy lelkes támogatónk szavait tolmácsoljuk ma nektek, aki a licit csoportunkban posztolta nem is olyan rég. Köszönjük, hogy velünk vagy!

A “régi” értékek híve vagyok, erre törekszem. Sokan nevezik így őket, régiek. És aztán mindig előjön a híres “régen minden jobb volt” gondolat.
De vajon miért?
Azt mondják, sokkal összetartóbbak voltak az emberek, sokkal segítőkészebbek. Az idősebbek megérhették még, ők talán jobban tudják.
Pedig régen kevesebb ember élt a földön, ma egyre több. Régebb még csak egy mobil telefon sem volt, ma már világháló van, bárkit, bármikor, bárhol elérhetünk, igaz, virtuálisan. Rengeteg új, hasznos eszköz van a kezünkben.
Ez a csoport is így létezhet és az ország világ legkülönbözőbb helyeiről így tudunk összegyűlni, a “régi” értékeket feléleszteni, a szeretetet, a hitet, a reményt, az összetartást! Erre legyünk büszkék, szép eredmény! A kitartó, kimerítő munka ami a csoport mögött folyik és élteti, szintén egy “régi” emberi érték. Ez a csoport erre tanít, ezt tanítja: térjünk vissza a régi értékeinkhez, használjuk őket: hit, szeretet, remény, kitartás, ami a sok önzetlen segítséget üzemeli.
Most kellenek ezek igazán!
Nagyon jó a társaság, megvannak az értékek, de amint láthatjuk, tempót kell váltani, még nagyobb erőkkel kell küzdeni!
A jó hír az, hogy megvan hozzá az alap! Mi vagyunk azok mind akik itt vagyunk és a “régi” értékek amiket képviselünk!
Arra biztatnám mindannyiunkat, hogy minden nap gondoljunk arra, tegyük fel a kérdést magunknak: “Ma mivel tudnám támogatni Larácskát?”
Minden nap!
Mindannyian!
Hogy ismét számokat említsek, ez 8.000 ilyen kérdés egy nap! Csak 10 percet kell rászánni, de 8.000 x 10 perc az 55 nap! Egy nap alatt így 55 napot tudunk haladni és ahogy növekedünk, egyre többet haladunk!
Rajtunk múlik!
Mik lehetnek a válaszok erre a kérdésre: meghívom XY barátomat is. Adományozok X összeget. Licitre ajánlok valamit. Körülnézek és licitálok. Tombolázok. Bátorítom társaimat. Vagy csak kajaszünetben gondolkodom, hogy mit tehetek, ami felgyorsítja a gyűjtést. Fel kell turbózni, muszáj!
Mindenki, mindennap, csak 10 percet kell rászánni!
Te mit teszel, mit fogsz tenni nap mint nap Larácskáért?
Írjuk be kommentként, inspiráljuk egymást és cselekedjünk nap mint nap, a “régi” értékeinket felhasználva, Larácskáért!!
Turbózzuk fel, hajrá, nyomjuk be a gáz pedált ameddig csak lehet!!

Lara egy 5 éves, romániai magyar származású kislány, akut B-sejtes limfoblasztos leukémiát (vér- és csontvelő rák) diagnosztizáltak nála, és sürgősen kemoterápiás kezelést kezdett, amelyet 3 évig kell követni. Sajnos a kórházi kezelések, a vizsgálatok és a kórházi utókezelések költségei túl magasak a fedezéshez. Oldalunk azért jött létre, hogy az ő felépülését támogassuk.

KAPCSOLAT

©️ Asociatia For Lara Lupta Impotriva Leucemiei si Cancerului
Az oldal tartalmának részben vagy egészben történő átvétele csak az adminisztrátorok engedélyével lehetséges.