Nu toate zilele noastre sunt roz

Nu toate zilele noastre sunt roz și rupte din poveste, dimpotrivă… Din păcate micuța Lara este foarte slăbită în ultima perioadă, obosește ușor și doarme mai mult ca de obicei. ?
Dar inima ei este plină de dragoste și recunoștință?Zilnic, face tot posibilul cu toată ființa ei, să ne facă să zâmbim. ?❤
Este foarte greu să o vedem slăbită și neajutorată, știind cât de mult ar vrea să alerge după fluturași .?? Și-ar dori atât de mult să se vindece.?
A desenat și a decupat această inimioară cu dragoste, ar dori să simțiți și să știți și voi câtă dragoste și recunoștință este în inima ei pentru toți cei care o ajutaţi pe drumul spre vindecare. ❤❤❤
Vă rog să o cuprindeți pe Lara în rugăciunile voastre și să o țineți de mână în continuare, doar împreună vom reuși! ❤??

Lara este o fetiță de 5 anișori , cu origini sălăjene, care a fost diagnosticată cu leucemie acută limfoblastică cu celule B (cancer de sânge și măduvă) pentru care a început urgent un tratament cu chimioterapie, tratament pe care trebuie să îl urmeze 3 ani de zile pentru a se vindeca. Din păcate, costul spitalizărilor, al analizelor și al internărilor sunt mult prea mari pentru a le acoperi.

CONTACT

©️ Asociatia For Lara Lupta Impotriva Leucemiei si Cancerului
Preluarea conținutului paginii parțial sau integral este posibil doar cu permisiunea administratorilor.