Lara a lăcrimat atât de mult

Din păcate, la recoltarea de sânge de azi, Lara a lăcrimat atât de mult, încât nu am putut să-i facem poze doar după test. Lara a pornit la spital cu o dispoziție proastă. Probabil a simțit și tensiunea din noi.
Sunt multe în joc acum, deoarece rezultatul acestui test de sânge va determina când va fi disponibilă următoarea chimioterapie anestezică, când Lara va primi nu numai doza zilnică, doza orală care a devenit rutină, ci și perfuzia prin portul ei pentru tratamentul de salvare a vieții, precum și tratamentul profilactic la nivelul coloanei vertebrale. Rugați-vă pentru ea pentru ca totul să fie în regulă!
Cu câteva stickere drăguțe și puțină încurajare, starea de spirit a Larei ar fi mai bună. 😉
Fluturașii sunt preferatele ei! 🦋🥰

Lara este o fetiță de 5 anișori , cu origini sălăjene, care a fost diagnosticată cu leucemie acută limfoblastică cu celule B (cancer de sânge și măduvă) pentru care a început urgent un tratament cu chimioterapie, tratament pe care trebuie să îl urmeze 3 ani de zile pentru a se vindeca. Din păcate, costul spitalizărilor, al analizelor și al internărilor sunt mult prea mari pentru a le acoperi.

CONTACT

©️ Asociatia For Lara Lupta Impotriva Leucemiei si Cancerului
Preluarea conținutului paginii parțial sau integral este posibil doar cu permisiunea administratorilor.