Kinek hogy telik a hétvége?

Mi délelőtt kimentünk a lányokkal az udvarra kicsit levegőzni, de pár perc után be kellett jönni, mert Lara fájlalni kezdte a lábait s az ölembe kérezkedett. Sajnos még mindig hamar elfárad és a hőséget is nehezen viseli.
A képen bár fülig ér a szája mert imád kint lenni a friss levegőn Mirácskával, mégis szomorúan jöttünk be a házba, valami nagyon nyomta a kis lelkét. Kis pihenés után le is ült az asztalhoz festeni, csak messziről figyeltem mit alkot.
– Anya, kész!
– Mit festettél babám, hadd nézzem!
-Őzikéket, Mira a lila, én a rózsaszín. Anya, annyira szeretnék őzike lenni, sokat ugrálni, parkba menni, és nem elfáradni olyan hamar.- mondta izgatottan de szomorkásan is egyben…
Ilyenkor összeszorul a szívem, de nem omolhatok össze a szeme előtt, hanem bíztatnom kell…
Csak annyit tudtam mondani: Minden rendben lesz, a doktorbácsik segítenek benne, s sok néni és bácsi is, akik nagyon szeretnek. S a jó Istenke is onnan fentről vigyáz rád, és gondja van rá, hogy, meggyógyulj, s te is őzikeként futkározhass majd Mirácskával.
Egy nagy ölelés után mindketten elcsendesedtünk. Közben számtalan kérdés és gondolat motoszkált a fejemben. Azon gondolkodtam mi is zajlik le legbelül az én mindig mosolygós Larácskámban? Honnan van ennyi ereje küzdeni és mosolyogni? Legbelül mi minden bánthatja a kicsi lelkét? Annyira szeretne már egészséges gyermekként önfeledten játszani…A másik gondolatom az, mennyire hálás vagyok nektek, akik mellettünk álltok, és támogatjátok Larácskát és imádkoztok érte. Ha nem lennétek, nem is tudom honnan tudnánk előteremteni ezt a hatalmas összeget Larácska gyógyulásáért. Következő gondolatom viszont az, hogy az idő csak úgy rohan előre s a hatalmas összegnek csak kicsivel több mint 10%-át sikerült összegyűjteni, ami így is óriási összeg, de még milyen távoli a cél. Sikerülni fog-e? S hogy milyen hatalmas összefogásra van szükségünk ahhoz, hogy sikerüljön….
Ma este is azért imádkozom majd, amiért minden este, hogy Larácska meggyógyulhasson, egészséges és boldog gyermekekként láthassam felcseperedni őket, s azért, hogy a Jóisten még sok jóakaratú embert, segítőt hozzon az életünkbe.
Köszönjük, hogy vagytok nekünk, s fogjátok Larácska kezecskéit. Csak együtt sikerülhet!

Lara egy 5 éves, romániai magyar származású kislány, akut B-sejtes limfoblasztos leukémiát (vér- és csontvelő rák) diagnosztizáltak nála, és sürgősen kemoterápiás kezelést kezdett, amelyet 3 évig kell követni. Sajnos a kórházi kezelések, a vizsgálatok és a kórházi utókezelések költségei túl magasak a fedezéshez. Oldalunk azért jött létre, hogy az ő felépülését támogassuk.

KAPCSOLAT

©️ Asociatia For Lara Lupta Impotriva Leucemiei si Cancerului
Az oldal tartalmának részben vagy egészben történő átvétele csak az adminisztrátorok engedélyével lehetséges.