Lara s-a purtat ca o mică eroină!

A fost prelevată proba de sânge săptămânală, iar portul ei a fost curățat. Lara s-a purtat ca o mică eroină! ❤ Rezultatele au fost atât de bune încât trebuie să ne întoarcem doar peste o lună. Chimioterapia poate continua ca și până acum, cu doza redusă la 50%. A și primit medicamentele pentru intreaga lună. Suntem atât de fericiți, deoarece tratamentul de salvare a vieții poate continua. Însă, în același timp inimile noastre sunt pline de îngrijorare, deoarece nu vom avea parte de controlul „normal” timp de o lună, ceea ce însemna un fel de siguranță pentru noi. În luna care va urma, o vom urmări pe Lara îndeaproape, deoarece la primul semn de febră sau orice lucru neobișnuit, trebuie să ne grăbim cu ea la camera de urgență. Din păcate, am avut parte de asemenea întâmplări de mai multe ori. ?
Rugați-vă pentru ea ca totul să meargă fără probleme de data aceasta, iar organismul ei să suporte medicamentele de chimioterapie pe care le primește acasă. Lara s-a îmbrăcat deosebit de frumos pentru recoltarea de sânge, alegându-și singură ținuta. ?
Cine poate găsi ce fruct este mica noastră comoară???
Așteptăm răspunsurile voastre! Vă mulțumim că sunteți aici pentru noi și că sprijiniți tratamentul Larei!

Lara este o fetiță de 5 anișori , cu origini sălăjene, care a fost diagnosticată cu leucemie acută limfoblastică cu celule B (cancer de sânge și măduvă) pentru care a început urgent un tratament cu chimioterapie, tratament pe care trebuie să îl urmeze 3 ani de zile pentru a se vindeca. Din păcate, costul spitalizărilor, al analizelor și al internărilor sunt mult prea mari pentru a le acoperi.

CONTACT

©️ Asociatia For Lara Lupta Impotriva Leucemiei si Cancerului
Preluarea conținutului paginii parțial sau integral este posibil doar cu permisiunea administratorilor.