Ma van Larácska 6. születés napja!

A mai nap különleges számunkra, Lara számára, hisz ma van Larácska 6. születés napja! ???
A mai nap csak a Tied, drága kicsi Larácskánk! Isten éltessen és tartson meg nekünk sokáig, nagyon szeretük! ❤?

A nap folyamán sok-sok üzenettel, meglepetésekkel, kedves szavakkal, sok öleléssel és végtelen szeretettel leptetek meg minket, hálásan köszönjük nektek, hogy ennyien gondoltok a mi kis harcos kincsünkre! ? Mindannyiótoknak hálás köszönet érte!❤?
Lara tegnap kórházban volt, a véreredmények is jók lettek, így tovább folytathatjuk a kemoterápiát, a gyógyszerek szedését. Nekünk ez egy óriási szülinapi ajándék. ❤️ Míg más gyerek játékoknak, babáknak, édességnek örvend, addig Larácska a jó eredménynek és annak, hogy együtt lehetünk négyesben, és nem kell a kórházban töltenie a szülinapját. A legnagyobb öröm, hogy tovább folytathatja az életmentő kezelést is…??
Szüntelenül hiszem, hogy minden rendben lesz, s hogy veletek együtt sikerülni fog legyőzni a betegséget!
Még egyszer mindent köszönünk, hálával, szeretettel gondolunk rátok! ❤?

Lara egy 5 éves, romániai magyar származású kislány, akut B-sejtes limfoblasztos leukémiát (vér- és csontvelő rák) diagnosztizáltak nála, és sürgősen kemoterápiás kezelést kezdett, amelyet 3 évig kell követni. Sajnos a kórházi kezelések, a vizsgálatok és a kórházi utókezelések költségei túl magasak a fedezéshez. Oldalunk azért jött létre, hogy az ő felépülését támogassuk.

KAPCSOLAT

©️ Asociatia For Lara Lupta Impotriva Leucemiei si Cancerului
Az oldal tartalmának részben vagy egészben történő átvétele csak az adminisztrátorok engedélyével lehetséges.