Lara împlinește astăzi 6 anișori!

Ziua aceasta este specială pentru noi, pentru Lara, deoarece împlinește astăzi 6 anișori! ???
Ziua asta e doar a ta, iubita noastră Lara! La mulți ani, Dumnezeu să ni te țină sănătoasă și fericită, te iubim mult! ❤?

Pe parcursul zilei de azi am primit multe mesaje, surprize, cuvinte frumoase, îmbrățișări și multă dragoste din partea voastră, suntem recunoscători că v-ați gândit la scumpa noastră luptătoare.? Vă mulțumim tuturor!❤?

Lara a fost ieri la spital, analizele sunt bune, aşa că va putea continua chimioterapia și tratamentul medicamentos. Pentru noi, acesta este un cadou minunat. ❤️
Pe când alți copii se bucură de păpuși, jucării, dulciuri, Lara se bucură de rezultate bune și de faptul că putem fi împreună noi patru, nu trebuie să-și petreacă ziua de naștere la spital. Cea mai mare bucurie e că va putea continua tratamentul salvator…??
Cred în continuu că totul va fi bine, și că vom învinge boala împreună cu voi!
Mulțumim încă o dată pentru tot, ne gândim la voi cu drag și recunoștință! ❤?

Lara este o fetiță de 5 anișori , cu origini sălăjene, care a fost diagnosticată cu leucemie acută limfoblastică cu celule B (cancer de sânge și măduvă) pentru care a început urgent un tratament cu chimioterapie, tratament pe care trebuie să îl urmeze 3 ani de zile pentru a se vindeca. Din păcate, costul spitalizărilor, al analizelor și al internărilor sunt mult prea mari pentru a le acoperi.

CONTACT

©️ Asociatia For Lara Lupta Impotriva Leucemiei si Cancerului
Preluarea conținutului paginii parțial sau integral este posibil doar cu permisiunea administratorilor.