Rezultatele testelor de sânge ale Larei s-au înbunătățit

Rezultatele testelor de sânge ale Larei încep în sfârșit să se îmbunătățească. Vestea și mai bună este că îmbunătățirea a început fără tratament special. Dacă rezultalele probelor de sânge de marțea viitoare vor fi bune, putem continua să luăm medicamentul. În chimioterapie există pauze în timpul tratamentului, acest fapt fiind complet normal. Medicii ne-au avertizat din timp, dar tot nu este ușor să știm că tratamentul trebuie oprit din când în când. De data aceasta i s-a recoltat sânge din deget și nu din port ceea ce nu a fost pe placul micei noastre eroine, Lara.

Lara are nevoie de un jumătate de million de “celule bune” pentru a fi din nou sănătoasă. Donează-i și tu o celulă și transferă 10 lei în contul Larei. Să construim din celulă în celulă noua viață a Larei!

Lara este o fetiță de 5 anișori , cu origini sălăjene, care a fost diagnosticată cu leucemie acută limfoblastică cu celule B (cancer de sânge și măduvă) pentru care a început urgent un tratament cu chimioterapie, tratament pe care trebuie să îl urmeze 3 ani de zile pentru a se vindeca. Din păcate, costul spitalizărilor, al analizelor și al internărilor sunt mult prea mari pentru a le acoperi.

CONTACT

©️ Asociatia For Lara Lupta Impotriva Leucemiei si Cancerului
Preluarea conținutului paginii parțial sau integral este posibil doar cu permisiunea administratorilor.