Lara vérképe végre javulni kezdet

Lara vérképe végre javulni kezdet. Ami még ennél is jobb hír, hogy külön kezelés nélkül indult be a javulás. Ha a jövő hét keddi vérvételen a vérképe megfelelő lesz, tovább folytathatjuk a gyógyszer szedését.


A kezelés közben elő fordulnak szünetek a kemoterápiában, ez teljesen átlagos. Az orvosok előre figyelmeztettek rá, még sem könnyű a tudat, hogy fel kell függeszteni a kezelést időről időre.
Lara, a mi kis hősünktől ez alkalommal nem a portból, hanem az ujjából vettek vért, ami annyira nem nyerte el a tetszését.

Larának félmillió ‘jó sejtre’ van szüksége, hogy újra egészséges lehessen. Adományozz neki te is egy sejtet és utalj 800 forintot vagy 10 lejt Larácskának.
Építsük fel sejtről sejtre Lara új életét! 🥰

Lara egy 5 éves, romániai magyar származású kislány, akut B-sejtes limfoblasztos leukémiát (vér- és csontvelő rák) diagnosztizáltak nála, és sürgősen kemoterápiás kezelést kezdett, amelyet 3 évig kell követni. Sajnos a kórházi kezelések, a vizsgálatok és a kórházi utókezelések költségei túl magasak a fedezéshez. Oldalunk azért jött létre, hogy az ő felépülését támogassuk.

KAPCSOLAT

©️ Asociatia For Lara Lupta Impotriva Leucemiei si Cancerului
Az oldal tartalmának részben vagy egészben történő átvétele csak az adminisztrátorok engedélyével lehetséges.