Lara este încă anemică

Din păcate, rezultatele probelor de sânge nu s-au îmbunătățit. Lara este încă anemică, deci nu poate primi tratamentul salvator, chimioterapia.

Întreruperea tratamentului poate dura până la câteva săptămâni. Inima mi se strânge la acest gând. Această perioadă pare înfricoșătoare chiar dacă medicii spun că totul va fi bine cu Lara. Chimioterapia, perfuziile, pastilele și starea de rău ulterioară au devenit o parte a vieții noastre în ultimul an. Răul necesar, care este inevitabil pentru ca Lara să supraviețuiască bolii. Desigur, domnișoara nostră și-a primit acadea fără zahăr, iar noi suntem foarte mândri că a fost din nou atât de răbdătoare în timpul recoltării de sânge.

Lara are nevoie de un jumătate de million de “celule bune” pentru a fi din nou sănătoasă. Donează-i și tu o celulă și transferă 10 lei în contul Larei.

Să construim din celulă în celulă noua viață a Larei!

Lara este o fetiță de 5 anișori , cu origini sălăjene, care a fost diagnosticată cu leucemie acută limfoblastică cu celule B (cancer de sânge și măduvă) pentru care a început urgent un tratament cu chimioterapie, tratament pe care trebuie să îl urmeze 3 ani de zile pentru a se vindeca. Din păcate, costul spitalizărilor, al analizelor și al internărilor sunt mult prea mari pentru a le acoperi.

CONTACT

©️ Asociatia For Lara Lupta Impotriva Leucemiei si Cancerului
Preluarea conținutului paginii parțial sau integral este posibil doar cu permisiunea administratorilor.