Rezultatul probei de sânge

Rezultatul probei de sânge, cu excepția unei valori, a fost foarte bun. Din păcate, numărul de trombocite care joacă un rol în coagularea sângelui este foarte mic. Până nu revine la valoarea normală, trebuie să fim foarte atenți ca Lara să nu cadă sau să nu se lovească. Există un risc atât de mare de sângerare încât chiar și plasturele adeziv a putut fi îndepărtat doar mai târziu de la locul puncției. Nu trebuie să ia medicamentele zilnice și, de asemenea, trebuie să facă o pauză de la chimioterapie🙁. Vor repeta testul de sânge peste o săptămână. Sperăm că va avea valori bune și va putea continua tratamentul de salvare a vieții☀️. Lara a avut de suportat curățarea și întreținerea portului, comportându-se ca o eroină. Bineînțeles, și-a primit și acadeaua preferată fără zahăr.😊

Lara are nevoie de un jumătate de million de “celule bune” pentru a fi din nou sănătoasă. Donează-i și tu o celulă și transferă 10 lei în contul Larei.
Să construim din celulă în celulă noua viață a Larei!

Lara este o fetiță de 5 anișori , cu origini sălăjene, care a fost diagnosticată cu leucemie acută limfoblastică cu celule B (cancer de sânge și măduvă) pentru care a început urgent un tratament cu chimioterapie, tratament pe care trebuie să îl urmeze 3 ani de zile pentru a se vindeca. Din păcate, costul spitalizărilor, al analizelor și al internărilor sunt mult prea mari pentru a le acoperi.

CONTACT

©️ Asociatia For Lara Lupta Impotriva Leucemiei si Cancerului
Preluarea conținutului paginii parțial sau integral este posibil doar cu permisiunea administratorilor.