Suntem foarte recunoscători echipei Fundatia Ringier

Dragilor!

Suntem foarte recunoscători echipei Fundatia Ringier pentru suport și pentru că ne-au sărit în ajutor în strângerea fondurilor necesare pentru tratament.
Mulțumiri speciale Campaniei Ringier Ajută copii și redacției Libertatea pentru posibilitatea de a aduna bănuți prin sms, adică trimițând mesajul Lara la 8828 ajutați automat cu 2 euro la vindecarea micuței eroine! 💗💗💗
Prin intermediul lor a fost posibilă campania de sms-uri şi pentru micuța noastră, Lara.
În perioada ianuarie-martie am adunat 36.350 RON din sms-uri, care au fost transferați Asociației Larei pentru susținerea tratamentului micuței noastre.
Vă mulțumim din suflet! 🙏❤

Și mai mult, suntem entuziasmați să vă anunțăm că această campanie, prin care se poate dona 2 euro la numărul 8828 cu textul LARA se va prelungi pentru o perioada de încă 4 luni!
Mulțumirile sunt și pentru voi. 🙏❤
Vă mulțumim pentru fiecare SMS, pentru fiecare donație online, pentru fiecare share sau mesaj de încurajare. ❤🙏
Mulțumirile acestea sunt pentru voi, toți cei care ați avut bunăvoința de a oferi puțin câte puțin pentru micuța noastră Lara.❤🙏
Mulțumim pentru ca aveți încredere în puterea pe care o avem atunci când luptăm împreună.❤🙏

Vă rugăm sa dați share acestei postări, să vadă cât mai mulți oameni, cu inima bună și va mulțumim pentru fiecare ajutor pe care ni-l acordați!

Sunteți minunați cu toții, suntem extrem de fericiți că luptăm în continuare împreună cot la cot, pentru același scop: Vindecarea Larei! Împreună vom reuși!

Lara este o fetiță de 5 anișori , cu origini sălăjene, care a fost diagnosticată cu leucemie acută limfoblastică cu celule B (cancer de sânge și măduvă) pentru care a început urgent un tratament cu chimioterapie, tratament pe care trebuie să îl urmeze 3 ani de zile pentru a se vindeca. Din păcate, costul spitalizărilor, al analizelor și al internărilor sunt mult prea mari pentru a le acoperi.

CONTACT

©️ Asociatia For Lara Lupta Impotriva Leucemiei si Cancerului
Preluarea conținutului paginii parțial sau integral este posibil doar cu permisiunea administratorilor.