Kedveseink!

“A boldogság egyetlen pillanat, egy érintés, egy szó, egy mosoly, egy szempillantás. A boldogságot nem megtalálni kell, hanem felismerni, hogy képesek vagyunk boldogok lenni, bármilyen nehézségek közt is vezet az utunk.”- ?Boldogságunk határtalan!!?
Újra együtt a mi kis családunk! ❤??‍?‍?‍?

Larácskát hosszú kórházi léte után hazaengedték a kórházból, imáink/imáitok meghallgattattak.❤?
A gyermekek nem tudnak betellni egymással, nagyon jó ilyen boldognak látni őket. ❤ Larácska végre feltöltődhet kicsit, ismét babusgathatom, puszilgathatom, olyan jó közel érezni magamhoz. A szívünk csordultig tele szeretettel. ?❤
Az értékek szépen haladnak felfele így reményeink szerint hamarosan folytatni tudja a kezelést is.
Sajnos nem dőlhetünk hátra, tovább küzdünk, s haladunk előre a gyógyulás felé. Ezért kérünk Titeket, drága nagy családunk, továbbra is imádkozzatok a mi kis harcosunkért. Támogassátok továbbra is, hogy folytatni tudja az életmentő terápiát, a kezelés sorozatokat mely segítségével ő is egészséges és boldog gyermek lehet, s legyőzheti ezt az alattomos betegséget!

Hálásak vagyunk mindenért amit Larácskáért tesztek!?❤

Kérjük továbbra is támogassátok a mi kis harcos Larácskánkat, hogy meg tudja nyerni a harcot a leukémiával szemben! ??Tudjuk, hogy együtt nincs lehetetlen, együtt sikerülni fog! ?❤

Lara egy 5 éves, romániai magyar származású kislány, akut B-sejtes limfoblasztos leukémiát (vér- és csontvelő rák) diagnosztizáltak nála, és sürgősen kemoterápiás kezelést kezdett, amelyet 3 évig kell követni. Sajnos a kórházi kezelések, a vizsgálatok és a kórházi utókezelések költségei túl magasak a fedezéshez. Oldalunk azért jött létre, hogy az ő felépülését támogassuk.

KAPCSOLAT

©️ Asociatia For Lara Lupta Impotriva Leucemiei si Cancerului
Az oldal tartalmának részben vagy egészben történő átvétele csak az adminisztrátorok engedélyével lehetséges.