Dragilor!

“Fericirea este un singur moment, o atingere, un cuvânt, un zâmbet, o clipire. Fericirea nu trebuie găsită, ci trebuie să recunoaștem că suntem capabili să fim fericiți, indiferent de dificultățile care ne sunt aduse în cale.”

Fericirea noastră este nemărginită !!❤🙏👨‍👩‍👧‍👧 Micuța noastră familie este împreună din nou! Lara a fost externată din spital după o lungă perioadă de spitalizare, rugăciunile voastre și ale noastre au fost ascultate. ❤🙏Copiii nu se pot sătura de timpul petrecut împreună, este foarte bine să le văd atât de fericite. Lara se poate “reîncărca” în sfârșit un pic, iar eu pot să o îngrijesc din nou, să o sărut, e atât de bine să o simt aproape de mine. Inimile noastre sunt pline de dragoste. 🥰❤Valorile se ridică încet, așa că sperăm să putem continua tratamentul în curând. Din păcate, nu putem să ne așezăm și să ne relaxăm.

Trebuie să luptăm în continuare și să mergem mai departe spre vindecare. De aceea vă rugăm, draga noastră familie mare, să continuați să vă rugați pentru mica noastră războinică. Continuați să o sprijiniți pentru a-și continua terapia de salvare a vieții, o serie de tratamente care o vor ajuta să fie un copil sănătos și fericit și să depășească această boală insidioasă! Suntem recunoscători pentru tot ceea ce faceți pentru Lara! 🙏❤

Vă rugăm să continuați să o susțineți mica noastră războinică, astfel încât să poată câștiga lupta împotriva leucemiei! Știm că împreună nu este nimic imposibil, împreună vom reuşi!

Lara este o fetiță de 5 anișori , cu origini sălăjene, care a fost diagnosticată cu leucemie acută limfoblastică cu celule B (cancer de sânge și măduvă) pentru care a început urgent un tratament cu chimioterapie, tratament pe care trebuie să îl urmeze 3 ani de zile pentru a se vindeca. Din păcate, costul spitalizărilor, al analizelor și al internărilor sunt mult prea mari pentru a le acoperi.

CONTACT

©️ Asociatia For Lara Lupta Impotriva Leucemiei si Cancerului
Preluarea conținutului paginii parțial sau integral este posibil doar cu permisiunea administratorilor.