La spital în continuare …

Dragior!


Zilele petrecute în spital sunt atât de dificile pentru Lara și același lucru este valabil și pentru noi. Numărăm minutele, orele, zilele în care mica noastră familie poate fi reunită, așteptăm să o îmbrățișăm pe comoara noastră micuță și, în sfârșit, să ne calmăm.
Deși dispoziția ei nu este cea mai bună astăzi, faptul că și-a putut îmbrăca propria bluziță în loc de îmbrăcămintea de la spital, i-a îmbunătățit puțin starea de spirit. Încearcă să își ocupe timpul, creează, lucrează și lipește micuța noastră comoară.
Ea vă trimite inimioare și vă mulțumește pentru dragoste și pentru numeroasele mesaje de încurajare.❤🤗
Vă rugăm să o pomeniți în continuare pe Lara în rugăciunile voastre! 🙏Să dea Domnul să putem fi împreună cât mai curând posibil! ❤

Distribuie mai departe pentru ca povestea Larei să ajungă la cât mai multe suflete! 🙏💕

Lara este o fetiță de 5 anișori , cu origini sălăjene, care a fost diagnosticată cu leucemie acută limfoblastică cu celule B (cancer de sânge și măduvă) pentru care a început urgent un tratament cu chimioterapie, tratament pe care trebuie să îl urmeze 3 ani de zile pentru a se vindeca. Din păcate, costul spitalizărilor, al analizelor și al internărilor sunt mult prea mari pentru a le acoperi.

CONTACT

©️ Asociatia For Lara Lupta Impotriva Leucemiei si Cancerului
Preluarea conținutului paginii parțial sau integral este posibil doar cu permisiunea administratorilor.