Lara începe să se simtă mai bine.

Dragilor!

Mulțumită bunului Dumnezeu, Lara începe să se simtă mai bine.🙏
Este încă obosită și doarme mult, dar în acest timp micul ei corp se regenerează. Numerele ANC se mișcă încet, dar cresc totuși. Hemoglobina și numărul de trombocite au început, de asemenea, să crească, ceea ce ne bucură foarte mult.

Deja ne lipsesc atât de mult. 😪 Și Mira întreabă în continuare când pot veni acasă? În sala în care se află Lara, este mișcare în continuu, o supraveghează constant pe micuța noastră, în timp ce tata trebuie să mai și lucreze, așa că putem vorbi doar puțin seara. Încercăm întotdeauna să ne facem timp pentru ca Lara și Mira să vorbească puțin, să se vadă, să spună ce li s-a întâmplat în timpul zilei. Mira îi trimite constant inimi și sărutări Larei. 😍 Sunt atât de scumpe, e atât de bine să văd că se iubesc atât de mult.❤🙏
Mă rog ca Bunul Dumnezeu să aibă grijă de ele, să o vindece pe Lara, să aibă și ele o copilărie fără probleme! 🙏

Vă mulțumesc foarte mult pentru numeroasele comentarii încurajatoare, mesaje, rugăciuni și pentru că stați alături de noi! Vă rugăm să continuați să vă rugați și să o sprijiniți pe micuța noastră eroină, Lara!

Distribuie mai departe pentru ca povestea Larei să ajungă la cât mai multe suflete! 🙏💕

Lara este o fetiță de 5 anișori , cu origini sălăjene, care a fost diagnosticată cu leucemie acută limfoblastică cu celule B (cancer de sânge și măduvă) pentru care a început urgent un tratament cu chimioterapie, tratament pe care trebuie să îl urmeze 3 ani de zile pentru a se vindeca. Din păcate, costul spitalizărilor, al analizelor și al internărilor sunt mult prea mari pentru a le acoperi.

CONTACT

©️ Asociatia For Lara Lupta Impotriva Leucemiei si Cancerului
Preluarea conținutului paginii parțial sau integral este posibil doar cu permisiunea administratorilor.