Larácska még mindig nincs jól.

Kedvesek!

Larácska még mindig nincs jól. Az éjszaka 40°C volt a láza. Folyamatosan vizsgálják, de a legrosszabb, hogy egyelőre nem tudják megállapítani, mi okozza, hogy újra és újra magasra megy fel a láza. Folyamatosan kapja a hidratáló folyadékot, hatóránként antibiotikumos kezelést, lázcsillapítót, amikor szükséges. Az eddigi vérteszt eredményei negatívak, ami azt jelenti, nincs fertőzés a szervezetében.

Tudom, hogy a lehető legjobb kezekben van, de mégis aggódom … nagyon … Nincs itt, nincs mellettem, nem nyugtatgathatom, simogathatom, nem ölelhetem át, és súghatom a fülébe, hogy mennyire szeretem, hogy ő az egyik legjobb dolog, ami velünk történt, és hogy tartson ki, várjuk haza!

Nagyon szépen köszönjük a sok-sok kedves, bátorító hozzászólást, üzeneteket, imát és azt, hogy mellettünk álltok. Kérünk titeket, továbbra is imádkozzatok Laráért! Hiszem, hogy az imának hihetetlenül nagy ereje van, csodát tesz! ?

Lara egy 5 éves, romániai magyar származású kislány, akut B-sejtes limfoblasztos leukémiát (vér- és csontvelő rák) diagnosztizáltak nála, és sürgősen kemoterápiás kezelést kezdett, amelyet 3 évig kell követni. Sajnos a kórházi kezelések, a vizsgálatok és a kórházi utókezelések költségei túl magasak a fedezéshez. Oldalunk azért jött létre, hogy az ő felépülését támogassuk.

KAPCSOLAT

©️ Asociatia For Lara Lupta Impotriva Leucemiei si Cancerului
Az oldal tartalmának részben vagy egészben történő átvétele csak az adminisztrátorok engedélyével lehetséges.