Lara încă nu este bine.

Dragilor!

Lara încă nu este bine. Noaptea a avut febră de 40°C. Ea se află sub investigații medicale în permanență, dar cel mai rău aspect este că medicii nu își pot da seama încă de ceea ce îi determină febra să crească din nou și din nou.

Lara primește constant lichide hidratante, tratament cu antibiotice la fiecare șase ore, antipiretice la nevoie. Rezultatele testului de sânge de până acum sunt negative, ceea ce înseamnă că nu există nici o infecție în corpul ei.

Știu că este în cele mai bune mâini posibile, dar sunt totuși îngrijorată … foarte îngrijorată… Ea nu este aici, nu este alături de mine, nu pot să o liniștesc, să o mângâi, să o îmbrățișez și să-i șoptesc cât de mult o iubesc, că ea este una dintre cele mai bune lucruri care ni s-au întâmplat și o așteptăm cu nerăbdare să vină acasă!

Vă mulțumesc foarte mult pentru numeroasele comentarii încurajatoare, mesaje, rugăciuni și pentru că ați fost și sunteți în continuare alături de noi. Vă rugăm să continuați să vă rugați pentru Lara! Cred că rugăciunea are o putere incredibilă, face minuni!

Lara este o fetiță de 5 anișori , cu origini sălăjene, care a fost diagnosticată cu leucemie acută limfoblastică cu celule B (cancer de sânge și măduvă) pentru care a început urgent un tratament cu chimioterapie, tratament pe care trebuie să îl urmeze 3 ani de zile pentru a se vindeca. Din păcate, costul spitalizărilor, al analizelor și al internărilor sunt mult prea mari pentru a le acoperi.

CONTACT

©️ Asociatia For Lara Lupta Impotriva Leucemiei si Cancerului
Preluarea conținutului paginii parțial sau integral este posibil doar cu permisiunea administratorilor.