Din păcate, Lara nu s-a simțit bine în ultimele zile

Dragilor!

Din păcate, Lara nu s-a simțit bine în ultimele zile, este palidă, somnoroasă, nu are chef, vorbește puțin… Pe deasupra, seara trecută a făcut febră. A trebuit să o ducem la spital noaptea. Valoarea ANC (numărul absolut de neutrofile), care reprezintă 2/3 din numărul de celule albe din sânge la o persoană sănătoasă, este 0 în cazul ei, aceste celule de apărare fiind complet absente din corpul său mic.

Nici hemoleucograma nu este bună, primește sânge…Inima mea de mamă este frântă … aș face totul pentru ea, ca să fie din nou sănătoasă, puternică, să o văd din nou zâmbind … în schimb, stăm acasă neputincioși cu Mira, așteptând vești…

Mă rog în continuu pentru ca Lara, mica noastră comoară, să supraviețuiască acestei încercări, să fie bine din nou, să vină acasă la noi, familia ei iubitoare …

Vă rugăm să vă rugați, rugați-vă și rugați-vă pentru ea! Rugați-l pe binecuvântatul Doctor să fie milostiv cu noi, să-și întindă mâinile Sale binecuvântate, să o vindece pe micuța noastră steluță!

Distribuie mai departe pentru ca povestea Larei să ajungă la cât mai multe suflete! 🙏💕

Lara este o fetiță de 5 anișori , cu origini sălăjene, care a fost diagnosticată cu leucemie acută limfoblastică cu celule B (cancer de sânge și măduvă) pentru care a început urgent un tratament cu chimioterapie, tratament pe care trebuie să îl urmeze 3 ani de zile pentru a se vindeca. Din păcate, costul spitalizărilor, al analizelor și al internărilor sunt mult prea mari pentru a le acoperi.

CONTACT

©️ Asociatia For Lara Lupta Impotriva Leucemiei si Cancerului
Preluarea conținutului paginii parțial sau integral este posibil doar cu permisiunea administratorilor.