Szegénykém már reggeltől szorongott, hogy ismét kórházba kell menni.

Kedveseink!

Biztos emlékeztek rá, hogy múlt héten hétfőn Larácska véreredményének számai nem voltak elégségesek a kemoterápiás kezeléshez, így egy hét elteltével ma újra vérvételre volt szükség. Szegénykém már reggeltől szorongott, hogy ismét kórházba kell menni. ?

Azt kérdezgette, hogy a porton át vagy az ujjacskájából fognak vért venni… Sajnos nagyon nehezen viseli, ha ujjbegyből vesznek vért, sokkal rosszabbul, mintha a portján keresztül vennék le. Tele izgalommal, kedvetlenül, kicsit félve indult el délután apával.

Sajnos bejött, amitől félt a drága, és ujjbegyből vettek vért… ? Volt kis sírás, s még mindig szomorkodik kicsit a “bibi” miatt, de szerencsére anya gyógypuszija lassan hatni kezd. ?A számok ismét nagyon alacsonyak lettek, így ezen a héten sem kaphatta meg a kemoterápiás kezelést. ? Az immunredszere is nagyon gyenge, ezért mindenre figyelnünk kell, nehogy elkapjon bármilyen betegséget is….

Jövő hétfőn ismét vérvizsgálat következik, bízunk benne és imádkozunk a jó Istenhez, hogy végre jó hírrel térjenek majd haza.??????Kérünk Benneteket is, drága nagy családunk, imádkozzatok a mi kis harcos Larácskánkért! ??Kérjük együtt a Jóistent, hogy a mi kis kincsünk tovább tudja folytatni a harcot, hogy hamarosan ismét megkaphassa, illetve tovább folytathassa az életmentő kemoterápiás kezelést!??

Lara egy 5 éves, romániai magyar származású kislány, akut B-sejtes limfoblasztos leukémiát (vér- és csontvelő rák) diagnosztizáltak nála, és sürgősen kemoterápiás kezelést kezdett, amelyet 3 évig kell követni. Sajnos a kórházi kezelések, a vizsgálatok és a kórházi utókezelések költségei túl magasak a fedezéshez. Oldalunk azért jött létre, hogy az ő felépülését támogassuk.

KAPCSOLAT

©️ Asociatia For Lara Lupta Impotriva Leucemiei si Cancerului
Az oldal tartalmának részben vagy egészben történő átvétele csak az adminisztrátorok engedélyével lehetséges.