Kedves nagy családunk!

Közeledik a Húsvét.

Az első húsvéti ünnep, ami nem a megszokott módon zajlik a mi kis családunkban. Távol vagyunk a szeretteinktől, a családtól, a otthoni szokásoktól; locsolkodás nélkül, négyesben, csendben ünnepelünk. Nem is igazán lehet ilyenkor ünnepelni, csak hálát adni minden egyes percért, amit együtt tölthetünk a kislányainkkal.

Hálát adni azért, hogy Jézus kereszthalálával megváltotta minden ember bűnét és győzelmet aratott a halál felett. Az elmúlt hónapok megtanítottak minket arra, amit a húsvét ünnepe most még jobban felerősít bennünk, hogy az élet soha nem ér véget, a szeretet örök. Hogy mindig bízni és küzdeni kell, bármilyen nehéz is, ahogy a mi kis tündéri Larácskánk is küzd töretlenül nap mind nap a rákkal és a rossz sejtekkel szemben.

Hálát adunk Értetek – a mi nagy családunkért -, a segítőkért, adminokért moderátorokért, a csoport minden egyes tagjáért. Végtelenül hálásak vagyunk a szeretetért, amit tőletek kapunk, a segítségért, imákért, biztatasárt, mindenért!

Hálásan köszönjük, amit Larácskáért tesztek! Tudjuk, hogy együtt sikerülni fog, s a mi kis hősünk meg fog gyógyulni, hisz a szeretet és összefogás csodákra képes.

Kívánunk mindanyiótoknak áldott, meghitt, szeretetteljes húsvéti ünnepet!

Lara egy 5 éves, romániai magyar származású kislány, akut B-sejtes limfoblasztos leukémiát (vér- és csontvelő rák) diagnosztizáltak nála, és sürgősen kemoterápiás kezelést kezdett, amelyet 3 évig kell követni. Sajnos a kórházi kezelések, a vizsgálatok és a kórházi utókezelések költségei túl magasak a fedezéshez. Oldalunk azért jött létre, hogy az ő felépülését támogassuk.

KAPCSOLAT

©️ Asociatia For Lara Lupta Impotriva Leucemiei si Cancerului
Az oldal tartalmának részben vagy egészben történő átvétele csak az adminisztrátorok engedélyével lehetséges.