Am început ziua cu sufletul plin de speranțe și emoții

Dragilor!

Am început ziua cu sufletul plin de speranțe și emoții, a trebuit să mergem din nou la spital. Teste, prelevare de sânge, așteptarea rezultatului, aceasta este rutina obisnuită la spital …

Deoarece virusul permite doar unui adult să însoțească copilul în spital, Mira și mami sunt acasă, cu sufletul la gură, aşteptăm veşti despre Lara. ? Minutele și orele petrecute cu așteptare par adesea o eternitate! ? Lara, ca întotdeauna a fost răbdătoare şi cuminte în timpul analizelor de sânge, nu plângea. Este o eroină!❤?

Dar, din păcate, valorile s-au dovedit a fi scăzute, după cum s-ar putea deduce din faptul că mica noastră comoară a fost destul de deprimată şi obosită în ultima vreme.

Am sperat că totuşi vor fi în continuare acceptabile pentru tratament. Teama noastră, din păcate, a fost confirmată, a existat un număr foarte mic de trombocite, care joacă un rol important în coagularea sângelui. Măduva osoasă produce încă puține trombocite, așa că trebuie să fim foarte atenți să nu cadă și să nu sângereze, ceea ce ar putea fi dificil de oprit. ? Suntem foarte încrezători și ne rugăm ca valorile următorului test să arate îmbunătățiri, astfel încât Lara să poată continua tratamentul salvator. ???

Vă rugăm să continuați să susțineți mica noastră comoară, pe cât puteți, pentru că mai avem un drum lung de parcurs. Dar trebuie să o salvăm pe prințesa noastră!

Împreună, cu ajutorul MULTOR OAMENI CU INIMĂ BUNĂ, vom reuși! ❤ Dumnezeu să vă binecuvânteze, dragi oameni bine intenționați! ? Împreună pentru Lara! ❤️

Lara este o fetiță de 5 anișori , cu origini sălăjene, care a fost diagnosticată cu leucemie acută limfoblastică cu celule B (cancer de sânge și măduvă) pentru care a început urgent un tratament cu chimioterapie, tratament pe care trebuie să îl urmeze 3 ani de zile pentru a se vindeca. Din păcate, costul spitalizărilor, al analizelor și al internărilor sunt mult prea mari pentru a le acoperi.

CONTACT

©️ Asociatia For Lara Lupta Impotriva Leucemiei si Cancerului
Preluarea conținutului paginii parțial sau integral este posibil doar cu permisiunea administratorilor.