Sajnos a mai reggelünk nagyon ijesztőre sikeredett.

Sziasztok!

Sajnos a mai reggelünk nagyon ijesztőre sikeredett. Lara ébredés után enni kért, érezte, hogy ételre, energiára van szüksége, izzadt, kiverte a veríték, remegett a keze és csak szótlanul bámult a semmibe.

A szemeit akarata ellenére forgatni kezdte, azt hittük elájul… nagyon alacsony cukorszinttel ébredhetett szegénykém. Az elmúlt hónapokhoz képest, az utolsó néhány nap egész jól telt, jobb volt a kedve, délutanonként nagyokat aludt, majd játszott nővérével. Azt hittük, végre kicsit fellélegezhetünk …

Már kórházba akartuk vinni, annyira megijedtünk, de egyre jobban lett, így hála a Jóistennek nem kellett sürgősségire mennünk vele.Ma ismét megbizonyosodtam arról, hogy nem lesz egyhamar felhőtlen az életünk, sajnos ez maga a valóság, a rák alattomos betegség, akkor villantja meg a fogait amikor a legkevésbé várod, s még mindíg nem vagyunk mindenre felkészülve.

Csak azért imádkozom, hogy ez egyszeri dolog legyen és soha többé ne forduljon elő!

Lara egy 5 éves, romániai magyar származású kislány, akut B-sejtes limfoblasztos leukémiát (vér- és csontvelő rák) diagnosztizáltak nála, és sürgősen kemoterápiás kezelést kezdett, amelyet 3 évig kell követni. Sajnos a kórházi kezelések, a vizsgálatok és a kórházi utókezelések költségei túl magasak a fedezéshez. Oldalunk azért jött létre, hogy az ő felépülését támogassuk.

KAPCSOLAT

©️ Asociatia For Lara Lupta Impotriva Leucemiei si Cancerului
Az oldal tartalmának részben vagy egészben történő átvétele csak az adminisztrátorok engedélyével lehetséges.