La mulți ani de 8 Martie

Dragelor!

Astăzi este o zi foarte specială pentru fiecare femeie, mamă, bunică, așa că Lara vrea să vă felicite pe voi, femeile dragi ale grupului nostru, doamnele din marea noastră familie.

Primiți-vă cu drag acest mic cadou minunat pe care a pregătit-o din inima ei pură.❤️🌹 Vă dorim să fiți iubite, apreciate și respectate nu numai astăzi, ci în fiecare zi a anului, pentru că o meritați din plin! Fără femei, lumea nu ar valora nimic! Dorim să le uram La mulți ani de 8 Martie tuturor femeilor și mamelor care fac parte din marea noastră familie și aparțin grupului nostru! Ca mamă a cu doi copii, știu ce înseamnă să te dăruiești complet copiilor tăi, familiei tale, gospodăriei tale.

Nu este întotdeauna ușor, dar, în schimb, mă pot bucura de dragostea, îmbrățișarea, râsul, jocul celor două fetițe ale mele pe tot parcursul zilei, pot face parte din aceste momente fericite care sper să poată dura pentru noi pentru totdeauna. ❤️ Din păcate, știu și ce înseamnă durerea văzând propriul meu copil bolnav, suferințele, ce înseamnă cum este să lupți pentru viața copilului tău în fiecare zi.

După cum stiți acum ducem cea mai grea bătălie din viața noastră, luptăm pentru sănătatea Larei. Din păcate, situația noastră pare deseori fără speranță, dar încercăm întotdeauna să vă transmitem partea bună a lucrurilor, mai degrabă să arătăm doar partea zâmbitoare a copilului nostru minunat… Vă suntem nedespus de recunoscători pentru voi, care ne sunteți alături. Mulți care sunteti aici zi de zi şi susținând, încurajând, includând pe Lara în rugăciunile voastre, ajutându-ne în salvarea copilului nostru. 🥰🙏

Femeile pot face minuni împreună, vă mulțumim! ❤️ Vă urez tuturor sănătate, pace şi dragoste! ❤️❤️❤️ Vă mulțumim pentru tot ceea ce faceți pentru ea. Vă rugăm să continuați să ne rămâneți alături, ținând mainuțele ei, fiindă Lara are mare nevoie de voi toți.❤🙏

Eu sunt convinsă, că împreună vom reuși! Împreună pentru Lara! ❤🙏

Lara este o fetiță de 5 anișori , cu origini sălăjene, care a fost diagnosticată cu leucemie acută limfoblastică cu celule B (cancer de sânge și măduvă) pentru care a început urgent un tratament cu chimioterapie, tratament pe care trebuie să îl urmeze 3 ani de zile pentru a se vindeca. Din păcate, costul spitalizărilor, al analizelor și al internărilor sunt mult prea mari pentru a le acoperi.

CONTACT

©️ Asociatia For Lara Lupta Impotriva Leucemiei si Cancerului
Preluarea conținutului paginii parțial sau integral este posibil doar cu permisiunea administratorilor.