Kedveseink!

Larával ismét kórházban voltunk, ahol a szokásos rutin ellenőrzéseket követően vérvételre került sor. Ahogy a képen is látszik, szegény kis drágaságunk már tudja előre, mi következik, és tartja a kezecskéjét… 😔❤️Sajnos a vérvétel elég nehézkesen ment, ezért a portkatéter, ahol a vérvétel és a kemoterápiás készítmények beadása is történik, tisztításra szorult.

A tisztítás a véralvadás elkerülése érdekében sóoldattal és heparin (véralvadásgátló) bejuttatásával történik.A véreredmény számai alacsonyak lettek, így Larácska nem kaphatta meg a soron következő kezelést…. 😥De bizakodunk, hogy a következő vizsgálat értékei javulást mutatnak majd, és Laracska folytathatja az életmentő kezelést. 🙏🙏🙏

Kis hős volt most is. 🦸‍♀️❤️Nyugodtan ülve tűrte a szúrást és a portkatéter tisztítást is. 🥰Kérjük hogy, ezután is, lehetőségeitek szerint támogassátok a mi kis kincsünket, mert még mindig hosszú út áll Larácska előtt.❤️

EGYÜTT, ÖSSZEFOGÁSSAL, SOK JÓSZÍVŰ EMBER segítségével sikerülni fog! ❤Isten áldjon meg Benneteket, kedves jó szándékú emberek!

Együtt Laráért! ❤️Együtt nincs lehetetlen! ❤️Együtt sikerülnie kell!❤️

Lara egy 5 éves, romániai magyar származású kislány, akut B-sejtes limfoblasztos leukémiát (vér- és csontvelő rák) diagnosztizáltak nála, és sürgősen kemoterápiás kezelést kezdett, amelyet 3 évig kell követni. Sajnos a kórházi kezelések, a vizsgálatok és a kórházi utókezelések költségei túl magasak a fedezéshez. Oldalunk azért jött létre, hogy az ő felépülését támogassuk.

KAPCSOLAT

©️ Asociatia For Lara Lupta Impotriva Leucemiei si Cancerului
Az oldal tartalmának részben vagy egészben történő átvétele csak az adminisztrátorok engedélyével lehetséges.