Dragelor!

Am fost din nou la spital cu Lara, unde i-au prelevat sânge, după verificările obișnuite de rutină. După cum puteți vedea în imagine, drăguța noastră știe deja din timp ce urmează și își ține mână … ???

Din păcate, recoltarea de sânge a fost destul de dificilă, așa că cateterul portuar, unde are loc atât recoltarea de sânge, cât și administrarea de agenți chimioterapeutici, trebuia curățat. Purificarea se face cu soluție salină și heparină (anticoagulant) pentru a preveni coagularea sângelui. Rezultatul analizei sanguine a evidențiat numere mici, așa că Lara nu a putut primi următorul tratament …?

Dar suntem încrezători că valorile următorului test vor arăta o îmbunătățire și Lara va putea continua tratamentul pentru salvarea vieții. A fost o mică eroină și acum. Așezată, calmă, a tolerat și puncția și curățarea portcateterului. ??

Vă rugăm să continuați să o susțineți pe mica noastră comoară cât puteți, pentru că Lara mai are un drum lung de parcurs. ???ÎMPREUNĂ, CU SUPORTUL MULTOR OAMENI CU INIMA BUNĂ va reuși! ?❤

Dumnezeu să vă binecuvânteze, dragi oameni bine intenționați!Împreună pentru Lara! Împreună nu este nimic imposibil! ?❤

Lara este o fetiță de 5 anișori , cu origini sălăjene, care a fost diagnosticată cu leucemie acută limfoblastică cu celule B (cancer de sânge și măduvă) pentru care a început urgent un tratament cu chimioterapie, tratament pe care trebuie să îl urmeze 3 ani de zile pentru a se vindeca. Din păcate, costul spitalizărilor, al analizelor și al internărilor sunt mult prea mari pentru a le acoperi.

CONTACT

©️ Asociatia For Lara Lupta Impotriva Leucemiei si Cancerului
Preluarea conținutului paginii parțial sau integral este posibil doar cu permisiunea administratorilor.