Kedveseink!

Bármilyen nehéz is sokszor, ma is hálát adva menetelünk előre! ?Laracska kis hős és győzni fog…..?‍♀️?‍♀️?‍♀️

“Ha lelkünk megsérül, szürkévé válik a világ. Pozitív érzelmeink elrejtőznek, és úgy érezzük, cserben hagyott az élet. Elménk hátat fordít a valóságnak, eluralkodik rajtunk a pesszimizmus, a levertség, elvesződik az életenergia. Megrekedünk a kishitűségben. Mázsás tehernek érezzük a mindennapokat, a boldog jövő elérhetetlen távolságba kerül.

Ilyenkor lelkünknek egyetlen gyógyszerre van szüksége, a MÉLY SZERETETBŐL FAKADÓ TÖRŐDÉSRE. ? Higgyük el a szeretet sokkal mélyebbre tud hatolni, mint bármilyen sebet okozó fájdalom. Ellát lelki védelemmel, betolja lábunk alá a talajt, és ima kerülhet a szánkra. Szívünk kapuja megnyílik és meglátjuk a fénysugarakat. Beindítja érzelmeink áramlását, és újra elvenné válunk, lelki gyötrelmeink távolabb kerülnek tőlünk, és mi, bátran szembe merünk nézni a valósággal. Köszönetet tudunk mondani mindenért, amit kaptunk, amit átéltünk.

Megköszönjük a küzdelmeket, a boldog pillanatokat, a leckéket, a reményt és azt, hogy lehetőségünk van szeretni és szeretve lenni.” (Deverdics Éva)Szeretnénk megköszönni minden mellettünk álló adminunknak és segítőnknek, hogy támogatnak és kiállnak mellettünk! ??

És nagyon hálásak vagyunk minden támogatónknak, akik követik a blogunkat, felajánlásokat tesznek, licitálnak, adományoznak, megosztják

Larácska történetét és posztjainkat, illetve bármilyen módon is segítik előmozdítani a Lara kezeléséhez szükséges gyűjtésünket. ??

Lara egy 5 éves, romániai magyar származású kislány, akut B-sejtes limfoblasztos leukémiát (vér- és csontvelő rák) diagnosztizáltak nála, és sürgősen kemoterápiás kezelést kezdett, amelyet 3 évig kell követni. Sajnos a kórházi kezelések, a vizsgálatok és a kórházi utókezelések költségei túl magasak a fedezéshez. Oldalunk azért jött létre, hogy az ő felépülését támogassuk.

KAPCSOLAT

©️ Asociatia For Lara Lupta Impotriva Leucemiei si Cancerului
Az oldal tartalmának részben vagy egészben történő átvétele csak az adminisztrátorok engedélyével lehetséges.