Eroilor noștri,

Rezultatele analizelor de sange ale Larei, spre marea noastră bucurie, au ieșit bune; ca urmare, poate sa primeasca din nou tratamentul de salvare: chimioterapie.?❤

Lara trebuie sa urmeze 3 ani protocolul de tratament pentru leucemie pentru a se vindeca. Mulțumim Domnului bun pentru că i-a dat putere micii noastre comori și ne-a întărit pe noi să mergem mai departe pe acest drum greu. ?

Vă suntem recunoscători tuturor, deoarece ne oferiți multă încurajare și ajutor. ?

Mulțumim pentru toate gândurile pozitive, încurajări, sprijin și rugăciuni care au fost ascultate!Vă rugăm să continuați să o purtați pe Lara în rugăciunile voastre pentru a fi puternica sa ducă tratamentul pana la sfârșit! ?

Multumim din suflet pentru tot! ?❤

Lara este o fetiță de 5 anișori , cu origini sălăjene, care a fost diagnosticată cu leucemie acută limfoblastică cu celule B (cancer de sânge și măduvă) pentru care a început urgent un tratament cu chimioterapie, tratament pe care trebuie să îl urmeze 3 ani de zile pentru a se vindeca. Din păcate, costul spitalizărilor, al analizelor și al internărilor sunt mult prea mari pentru a le acoperi.

CONTACT

©️ Asociatia For Lara Lupta Impotriva Leucemiei si Cancerului
Preluarea conținutului paginii parțial sau integral este posibil doar cu permisiunea administratorilor.