Din păcate, starea de spirit a Larei a fost foarte schimbătoare

Dragilor,

Din păcate, starea de spirit a Larei a fost foarte schimbătoare în timpul acestei săptămâni… 😔 De multe ori este tristă, fără cuvinte, dar timpul petrecut afară o fac mereu să se simtă bine.

Iubește florile, dar, din păcate, nu putem ține flori în casă din cauza bolii ei, așa că atunci când ieșim afară se bucură de toate florile care există , le culege și le face buchet pentru Mira. ❤️💐Și cât de fericite sunt amandouă…este de nedescris. 🤗

„Lucrurile mici sunt cele mai valoroase” … Există sclipire , bucurie în ochii lor.

Este un sentiment atât de înălțător să fii fericit, ne bucurăm de puținele momente de fericire în care uităm pentru o clipă de toate grijile, de boala care ne-a ieșit în drum.

Mi-aș dori ca aceste momente să dureze pentru totdeauna! 🙏❤️Vă mulțumim că ne susțineți în fiecare zi sub orice formă! 🙏

Lara este o fetiță de 5 anișori , cu origini sălăjene, care a fost diagnosticată cu leucemie acută limfoblastică cu celule B (cancer de sânge și măduvă) pentru care a început urgent un tratament cu chimioterapie, tratament pe care trebuie să îl urmeze 3 ani de zile pentru a se vindeca. Din păcate, costul spitalizărilor, al analizelor și al internărilor sunt mult prea mari pentru a le acoperi.

CONTACT

©️ Asociatia For Lara Lupta Impotriva Leucemiei si Cancerului
Preluarea conținutului paginii parțial sau integral este posibil doar cu permisiunea administratorilor.