Dragii noștri

Lara e o minune de fetiță, gata să ne însenineze ziua cu zâmbetul ei larg. Ea ne dă putere să mergem mai departe. Sunt așa fericită că sunt mama ei! Sunt mândră de ea că luptă în fiecare zi cu boala și vrea să fie o învingătoare !!! 🙏🏼💕 Sper ca toate mămicile să fie mândre de copilașii lor pentru că orice copil este un miracol. 🤱🏼🌟

Azi am decis să petrecem mai mult timp împreună ca mamă și fiică și ne-am distrat de minune ascultând muzică, relaxându-ne și uitând de griji pentru câteva momente. Lara a fost așa de bucuroasă că și-a strâns toate puterile din piciorușele ei slabe și a început să danseze prin casă. 😍😍😍 Îmi doresc să o văd toată viața la fel și să supraviețuiască acestei boli !

Mulțumim pentru tot sprijinul, pentru fiecare donație, fiecare licitație, share și rugăciune.🙏🏼
Împreună cu voi suntem mai puternici! ❤️🤗🥰🦋

Lara este o fetiță de 5 anișori , cu origini sălăjene, care a fost diagnosticată cu leucemie acută limfoblastică cu celule B (cancer de sânge și măduvă) pentru care a început urgent un tratament cu chimioterapie, tratament pe care trebuie să îl urmeze 3 ani de zile pentru a se vindeca. Din păcate, costul spitalizărilor, al analizelor și al internărilor sunt mult prea mari pentru a le acoperi.

CONTACT

©️ Asociatia For Lara Lupta Impotriva Leucemiei si Cancerului
Preluarea conținutului paginii parțial sau integral este posibil doar cu permisiunea administratorilor.