Larácska kis harcos, pozitív hozzáállással

Kedvesek!

Sajnos az utóbbi kemoterápiás kezelések eléggé megviselték a mi kis kincsünket.

Larácska az utóbbi három napban elég lehangolt, szomorkás és szótlan. ?Ilyenkor sajnos semmi sem tudja felvidítani, bár az egész család azon van, hogy a kedvében járjon….

A kemoterápiás készítmény egyik mellékhatása a lehangoltság, ami depresszióhoz is vezethet.Larácska kis harcos, pozitív hozzáállással, mindig mosolygós, de sajnos ezek a készítmények mellékhatásai őt sem kímélik. ?Nem igazán szoktunk ezekről a nehezebb időszakokról beszélni, mert ilyenkor nekünk is sokkal nehezebb.

Szörnyű szomorúnak, levertnek, kedvetlennek látni Őt. ?Ehhez a levert hangulathoz társul még az étvágytalanság is…. Erre kapott az orvosoktól egy étvágyhozó gyógyszert, aminek szörnyű íze van.

Erőnlétén is látszik a kezelés hatása… Pár perc kintlét, séta után már elfáradnak a lábai…Annyira szeretnénk már visszakapni a kis csacsogós, régi Larácskánkat….❤️Imádkozunk azért, hogy a kezelései tovabbra is jó eredményekkel haladjanak, s bírja a megpróbáltatásokat, illetve, hogy minél kevesebb mellékhatás jelenjen meg a kezeléseket követően. ?

Kérjük foglaljátok imáitokban Larácskát Ti is, hisz az ima csodákra képes! ??Nagyon szépen köszönjük, hogy követitek Lara történetét, megosztjátok a posztjainkat, imádkoztok Larácska gyógyulásáért, licitáltok és felajánlást tesztek! ❤️

Kérjük, ne lankadjon a lelkesedésetek, Larának nagy szüksége van rátok, mert csak együtt sikerülhet!!! ❤️

Lara egy 5 éves, romániai magyar származású kislány, akut B-sejtes limfoblasztos leukémiát (vér- és csontvelő rák) diagnosztizáltak nála, és sürgősen kemoterápiás kezelést kezdett, amelyet 3 évig kell követni. Sajnos a kórházi kezelések, a vizsgálatok és a kórházi utókezelések költségei túl magasak a fedezéshez. Oldalunk azért jött létre, hogy az ő felépülését támogassuk.

KAPCSOLAT

©️ Asociatia For Lara Lupta Impotriva Leucemiei si Cancerului
Az oldal tartalmának részben vagy egészben történő átvétele csak az adminisztrátorok engedélyével lehetséges.