Vă mulțumim foarte mult

Dragilor! ???

„Inima frățească este un diamant pur, gingășia ei este nemărginită! „Honoré de Balzac

Unul dintre cele mai bune lucruri din viață este să ai un frate. ? Un frate este cineva pe care te poți baza oricând în toate. Fetițele noastre sunt surori atât de bune. ? Se pot baza una pe cealaltă și se iubesc foarte mult! ?

De când a fost descoperită boala Larei, Mira a început să îşi schimbe comportamentul, să fie mai grijulie, are o teamă și o atenție mai mare. Am jucat afară astăzi și pe măsură ce Lara a obosit puțin, Mira încurajat-o fericită, ceea ce a făcut-o pe Lara să se reîncarce din nou și distracția a început din nou. ❤️

Vă mulțumim foarte mult pentru că ați urmărit povestea Larei, ați împărtășit postările noastre, v-ați rugat pentru recuperarea Larei, ați licitat și donat! ❤️??

Vă rog să nu vă lăsați entuziasmul, Lara are mare nevoie de voi, pentru că nu putem reuși decât împreună !!! ??

https://fb.watch/38VYzMDf6U/

Lara este o fetiță de 5 anișori , cu origini sălăjene, care a fost diagnosticată cu leucemie acută limfoblastică cu celule B (cancer de sânge și măduvă) pentru care a început urgent un tratament cu chimioterapie, tratament pe care trebuie să îl urmeze 3 ani de zile pentru a se vindeca. Din păcate, costul spitalizărilor, al analizelor și al internărilor sunt mult prea mari pentru a le acoperi.

CONTACT

©️ Asociatia For Lara Lupta Impotriva Leucemiei si Cancerului
Preluarea conținutului paginii parțial sau integral este posibil doar cu permisiunea administratorilor.