Nr. SMS pentru Lara 8828

Campanie valabilă 3 luni❗️❗️❗️Start nr SMS din data de 12 ianuarie❗️❗️❗️Lara este diagnosticată cu leucemie acută limfoblastică cu celule B (cancer de sânge și de măduva osoasa) . ?Această boală îi afectează toate celule sângelui(cele de apărare, cele responsabile de oxigenarea sângelui și cele responsabile pentru coagulare). ? Lara trebuie să urmeze tratament chimioterapic și cu medicamente adjuvante 3 ani de zile pentru a se vindeca complet. Costurile tratamentelor și al spitalizărilor se ridica la suma de 1,5 milioane de dolari. Pana in prezent, am adunat 112,810 dolari.❤️

Nu ai card bancar , dar doreşti să o ajuți pe micuța Lara în lupta împotriva leucemiei?? Din 12 ianuarie poți trimite SMS la nr. 8828 cu textul “LARA” și donezi automat 2 euro in contul Larei . ✅❗️Nr este valabil doar pe teritoriul României și se poate dona doar in rețelele din România. ❗️Textul trebuie sa conțină neaparat numele “LARA”.❗️ Tombolele si donarea se pot face prin SMS. Licitațiile de pe grup se achita integral in contul asociației Lara, ca și până acum.

Îți ia câteva secunde să aduci bucurie in inima printesei Lara. Da-i șansa la un tratament complet , la o vindecare reușită! Viața Larei e in mâinile voastre, ale medicilor și a lui Dumnezeu. Împreuna putem învinge leucemia.?❤️Distribuie mai departe pentru ca povestea Larei să ajungă la cât mai multe suflete.?

Lara este o fetiță de 5 anișori , cu origini sălăjene, care a fost diagnosticată cu leucemie acută limfoblastică cu celule B (cancer de sânge și măduvă) pentru care a început urgent un tratament cu chimioterapie, tratament pe care trebuie să îl urmeze 3 ani de zile pentru a se vindeca. Din păcate, costul spitalizărilor, al analizelor și al internărilor sunt mult prea mari pentru a le acoperi.

CONTACT

©️ Asociatia For Lara Lupta Impotriva Leucemiei si Cancerului
Preluarea conținutului paginii parțial sau integral este posibil doar cu permisiunea administratorilor.