Elindul Larácska SMS KAMPÁNYA!8828

Kedves Követőink!

2021. január 12-től elindul Larácska SMS KAMPÁNYA! ‼️Ez egy új, nagyszerű és praktikus lehetőség Lara gyűjtésének támogatására! Hálás köszönet mindenkinek, aki segítette a kampány megvalósulását! ❤️

A kampánynak köszönhetően 3 hónapon keresztül SMS-ben is lehet Larát támogatni a következők szerint:‼️Az SMS-t a 8828-ra lehet küldeni, A küldendő üzenet szövege: LARA ‼️??Az SMS küldés lehetősége CSAK ROMÁNIÁBAN működik!!!??

Ha nincs bankkártyád, vagy nem tudsz utalni de szeretnél te is Larának segíteni, 2021. január 12-től SMS küldéssel SMS-enként 2 euróval támogathatod Larát a gyógyulásban! ❤️?Neked csak néhány másodperc egy SMS elküldése, de Larának esély a egészséges élethez! ? Együtt legyőzhetjük a leukémiát, együtt sikerülni fog! ?❗Az SMS-es fizetés adomány és tombola fizetésére is alkalmazható, a licitek fizetését nem tudjuk vele elfogadni.❗

Lara betegségének rövid története: Laránál 2020. május 31-én vér és gerincvelő rákot (fehérvérűség) – akut lymphoblastos leukémia, vagy rövidítve B-Cell ALL diagnosztizáltak. Ez egy vérképzőrendszerből induló rosszindulatú megbetegedés, a fehérvérsejtek éretlen, működésképtelen formái elszaporodnak, melyek fokozatosan kiszorítják a normális véralkotó sejteket a csontvelőben. Ennek következtében a vérben jelenlévő egészséges sejtek fokozatosan eltűnnek és átveszik helyüket a kóros sejtek, melyek kiszabadulva a csontvelőből a vérkeringésbe kerülnek.

Orvosok szerint 3 év kemoterápiás, valamint gyógyszeres kezelések sorozatára lesz szükség, amit 10 éves orvosi megfigyelés követ. Mindez abban az esetben, ha a kemoterápiás kezelésekre jól reagál a szervezete. Sajnos, ha a rákos sejtek nem szűnnek meg csak lelassulnak a kezelések után, fennáll a lehetősége annak, hogy gerincvelő transzplantációra lesz szükség, ami csak megfelelő donor segítségével lehetséges. Különböző más terápiákra is szükség lehet: immunterápia (CAR T cell terápia vagy KYMRIAH), sugárkezelések.

A kezelések, kórházi szolgáltatások árát, a biztositó csak részben támogatja, önerőből képtelenség megfizetni. A speciális terápiákat sajnos egyáltalán nem támogatja az állam és a biztosító sem. A gyógyszerek és kórházi kezelések, ellátások összege körülbelül 1,5 millió $, amelyből eddig 112 810 $ gyűlt össze! ❤️

De mi soha, de soha nem adjuk fel! ❤️Kérlek, te is segítsd ezt a tündéri kislányt, oszd meg Lara történetét, hogy minél többen megismerjék és csatlakozhassanak.

Adjunk esélyt együtt a gyógyulásra! Nagyon köszönjük a támogatásotokat! ?

Lara egy 5 éves, romániai magyar származású kislány, akut B-sejtes limfoblasztos leukémiát (vér- és csontvelő rák) diagnosztizáltak nála, és sürgősen kemoterápiás kezelést kezdett, amelyet 3 évig kell követni. Sajnos a kórházi kezelések, a vizsgálatok és a kórházi utókezelések költségei túl magasak a fedezéshez. Oldalunk azért jött létre, hogy az ő felépülését támogassuk.

KAPCSOLAT

©️ Asociatia For Lara Lupta Impotriva Leucemiei si Cancerului
Az oldal tartalmának részben vagy egészben történő átvétele csak az adminisztrátorok engedélyével lehetséges.