Rezultatele analizelor de sânge de ieri ale Larei au fost bune

Dragilor,

Rezultatele analizelor de sânge de ieri ale Larei au fost bune, spre marea noastra încântare . Drept rezultat, a reușit astăzi să primească din nou chimioterapia salvatoare. Lara a început tratamentul puțin trista astăzi, uneori și ea obosește. ?

Nu este de mirare, pentru că este doar un copil mic care ar trebui să se joace, în loc să aștepte în spital, cuminte, cu răbdare, până când picură preparatul in perfuzie , ceea ce înseamna cel mai de preț lucru: să rămână în viață . ??❤️Știți că aceste tratamente sunt foarte importante, la fel și faptul că putem menține planul de protocol strict.

Nu avem voie să omitem pașii de tratament și trebuie sa trecem prin toate etapele pentru a învinge lupta cu celulele canceroase. ?Micuța războinică se zbate chiar și când e greu uneori … Suntem foarte mândri de ea!❤️?Vă suntem recunoscători pentru numeroasele gânduri pozitive, încurajări și rugăciuni care se aud de la o săptămână la alta!

Vă rugăm să vă rugați pentru ca Lara să aibă în continuare puterea de a continua seria de tratamente! ?Vă mulțumesc foarte mult pentru că ați urmărit povestea Larei, că ne-ați distribuit postările, licitați și participati la ofertele din grupurile de licitație ale Larei.?

Te rog, nu-ți lăsa entuziasmul să cadă, Lara are nevoie disperată de tine, pentru că nu putem reuși decât împreună. ??❤️

Lara este o fetiță de 5 anișori , cu origini sălăjene, care a fost diagnosticată cu leucemie acută limfoblastică cu celule B (cancer de sânge și măduvă) pentru care a început urgent un tratament cu chimioterapie, tratament pe care trebuie să îl urmeze 3 ani de zile pentru a se vindeca. Din păcate, costul spitalizărilor, al analizelor și al internărilor sunt mult prea mari pentru a le acoperi.

CONTACT

©️ Asociatia For Lara Lupta Impotriva Leucemiei si Cancerului
Preluarea conținutului paginii parțial sau integral este posibil doar cu permisiunea administratorilor.