Lara tegnapi vérvizsgálatainak eredményei nagy örömükre jók lettek

Kedveseink!

Lara tegnapi vérvizsgálatainak eredményei nagy örömükre jók lettek, ennek köszönhetően ma ismét megkaphatta az életmentő kemoterápiás kezelést. Lara ma kicsit szomorúan indult el a kezelésre, időnként Ő is elfárad, belefárad. ? Nem is csoda, hisz ő még csak egy kisgyerek, akinek játszani kellene, ehelyett a kórházban, szépen, türelmesen várja, míg lecsepeg a készítmény, ami most az életben maradást jelenti számára. Tudja, hogy ezek a kezelések nagyon fontosak, ahogy az is, hogy a protokoll tervet szigorúan tartani tudjuk.

Kis harcos, akkor is küzd, ha néha nehéz… Nagyon büszkék vagyunk Rá! ❤️?Hálásak vagyunk nektek, a sok pozitív gondolatért, bátorításért és imádságért, amelyek hétről-hétre meghallgattatnak! Kérjük, imádkozzatok Laráért, hogy továbbra is legyen ereje folytatni a kezelés sorozatot! ?Nagyon szépen köszönjük, hogy követitek Lara történetét, megosztjátok a posztjainkat, licitáltok és felajánlásokat tesztek Lara licitcsoportjaiban.

Kérjük, ne lankadjon a lelkesedésetek, Larának nagy szüksége van rátok, mert csak együtt sikerülhet.

Lara egy 5 éves, romániai magyar származású kislány, akut B-sejtes limfoblasztos leukémiát (vér- és csontvelő rák) diagnosztizáltak nála, és sürgősen kemoterápiás kezelést kezdett, amelyet 3 évig kell követni. Sajnos a kórházi kezelések, a vizsgálatok és a kórházi utókezelések költségei túl magasak a fedezéshez. Oldalunk azért jött létre, hogy az ő felépülését támogassuk.

KAPCSOLAT

©️ Asociatia For Lara Lupta Impotriva Leucemiei si Cancerului
Az oldal tartalmának részben vagy egészben történő átvétele csak az adminisztrátorok engedélyével lehetséges.