Hamarosan felvirrad az újév első reggele

Kedvesek!

Hamarosan felvirrad az újév első reggele, és ilyenkor az emberek, amikor felébrednek, arra gondolnak, hogy vajon mit hoz nekik a jövő, mit várnak tőle, mit szeretnének elérni, miben reménykednek….

Sajnos kis családunkat, Larát a 2020-as év kemény csata elé állította. 😔 Amikor megtudtuk, hogy Lara leukémiás, egy világ omlott össze bennünk. 😢De erősnek kell lennünk, mert tudjuk, hogy Isten a legnehezebb csatákat a legjobb harcosainak adja… ❤️ Larácska nagy harcos, s mi is harcolunk mellette, érte mindvégig…

Annak ellenére, hogy nem volt könnyű ez az év, súlyos betegséggel kellett szembesülnünk, mégis van okunk a hálaadásra, mert Isten adott erőt a mérhetetlen testi-lelki teher elviseléséhez, Ő tartott meg bennünket, Vele küzdhettük végig a legnehezebb időszakot is.🙏🙏🙏A mi kis családunk 2021-ben csak egy dolgot szeretne mindennél jobban… Azt, hogy a csoda velünk is megtörténjen, Lara kezelései sikeresek legyenek, s a mi kis kincsünk meggyógyulhasson. A negatív dolgok mellett csupa jó dolgok is történtek velünk, rengetek aranyszívű embert ismerhettünk meg, csodálatos közösségek, csoportok fogtak össze Lara gyógyulásáért.

Végtelenül hálásak vagyunk mindenkinek az eddigi segítségéért, s bízunk abban, hogy Larácskáért még több jóakaratú ember fog majd össze, s együtt sikerül legyőzni ezt az alattomos betegséget. Semmi mást nem kívánunk csak annyit, hogy Lara ismét egészséges legyen, ne a kórházban kelljen eltöltenie hosszú órákat, hanem pajtásaihoz hasonlóan önfeledten szaladgálhasson, játszhasson Mirával és boldog, vidám gyermekkora lehessen. 🙏Láthassuk felnőni… Hogy mit is kívánunk az új évre Nektek, drága barátaink? Jó egészséget, mert az a legfontosabb a világon! Megértést és szeretetet, reményt és hitet…s vágyaitok beteljesülését.

Boldog Új Évet Kívánunk kicsitől a nagyig! Sok szeretettel: a Vass család

Lara egy 5 éves, romániai magyar származású kislány, akut B-sejtes limfoblasztos leukémiát (vér- és csontvelő rák) diagnosztizáltak nála, és sürgősen kemoterápiás kezelést kezdett, amelyet 3 évig kell követni. Sajnos a kórházi kezelések, a vizsgálatok és a kórházi utókezelések költségei túl magasak a fedezéshez. Oldalunk azért jött létre, hogy az ő felépülését támogassuk.

KAPCSOLAT

©️ Asociatia For Lara Lupta Impotriva Leucemiei si Cancerului
Az oldal tartalmának részben vagy egészben történő átvétele csak az adminisztrátorok engedélyével lehetséges.