Hamarosan felvirrad az újév első reggele

Kedvesek!

Hamarosan felvirrad az újév első reggele, és ilyenkor az emberek, amikor felébrednek, arra gondolnak, hogy vajon mit hoz nekik a jövő, mit várnak tőle, mit szeretnének elérni, miben reménykednek….

Sajnos kis családunkat, Larát a 2020-as év kemény csata elé állította. ? Amikor megtudtuk, hogy Lara leukémiás, egy világ omlott össze bennünk. ?De erősnek kell lennünk, mert tudjuk, hogy Isten a legnehezebb csatákat a legjobb harcosainak adja… ❤️ Larácska nagy harcos, s mi is harcolunk mellette, érte mindvégig…

Annak ellenére, hogy nem volt könnyű ez az év, súlyos betegséggel kellett szembesülnünk, mégis van okunk a hálaadásra, mert Isten adott erőt a mérhetetlen testi-lelki teher elviseléséhez, Ő tartott meg bennünket, Vele küzdhettük végig a legnehezebb időszakot is.???A mi kis családunk 2021-ben csak egy dolgot szeretne mindennél jobban… Azt, hogy a csoda velünk is megtörténjen, Lara kezelései sikeresek legyenek, s a mi kis kincsünk meggyógyulhasson. A negatív dolgok mellett csupa jó dolgok is történtek velünk, rengetek aranyszívű embert ismerhettünk meg, csodálatos közösségek, csoportok fogtak össze Lara gyógyulásáért.

Végtelenül hálásak vagyunk mindenkinek az eddigi segítségéért, s bízunk abban, hogy Larácskáért még több jóakaratú ember fog majd össze, s együtt sikerül legyőzni ezt az alattomos betegséget. Semmi mást nem kívánunk csak annyit, hogy Lara ismét egészséges legyen, ne a kórházban kelljen eltöltenie hosszú órákat, hanem pajtásaihoz hasonlóan önfeledten szaladgálhasson, játszhasson Mirával és boldog, vidám gyermekkora lehessen. ?Láthassuk felnőni… Hogy mit is kívánunk az új évre Nektek, drága barátaink? Jó egészséget, mert az a legfontosabb a világon! Megértést és szeretetet, reményt és hitet…s vágyaitok beteljesülését.

Boldog Új Évet Kívánunk kicsitől a nagyig! Sok szeretettel: a Vass család

Lara egy 5 éves, romániai magyar származású kislány, akut B-sejtes limfoblasztos leukémiát (vér- és csontvelő rák) diagnosztizáltak nála, és sürgősen kemoterápiás kezelést kezdett, amelyet 3 évig kell követni. Sajnos a kórházi kezelések, a vizsgálatok és a kórházi utókezelések költségei túl magasak a fedezéshez. Oldalunk azért jött létre, hogy az ő felépülését támogassuk.

KAPCSOLAT

©️ Asociatia For Lara Lupta Impotriva Leucemiei si Cancerului
Az oldal tartalmának részben vagy egészben történő átvétele csak az adminisztrátorok engedélyével lehetséges.