A mi kincsünk a tegnapi jó vérképnek köszönhetően ma folytathatta a kezelést!

Kedvesek!

A mi kincsünk a tegnapi jó vérképnek köszönhetően ma folytathatta a kezelést! ?Sajnos szomorúan ébredt reggel….tudta mi vár rá. ? Ezeken a napokon sajgó szívvel nézünk utánuk Mirával, amikor édesapjával elindulnak..Tele voltunk aggodalommal és izgalommal mivel a kezelés második fázisa altatásban történt, ahol megelőző kemoterápiás készítményt kapott a gerincébe a mintavételt követően.

Hála Istennek minden rendben zajlott, ébredés és kis megfigyelési idő után már jöhettek is haza. A kezelés első fázisában, Lara, ismét neon színű kemoterápiában részesült.Hosszú és fárasztó nap van mögöttünk, de tudjuk, bármilyen nehéz is sokszor, folytatnunk kell, mert csak így van esélyünk a gyógyulásra! Bármit megtennénk azért, hogy a kis törékeny teste ismét erős legyen, hogy Larácskánk ismét vidám és csacsogós legyen, mint korábban! Imádkozzatok azért, hogy ez az álom, ha küzdelmek árán is, de valóra váljon, Lara ismét egészséges legyen! ?

Köszönjük a támogatást, a biztató szavakat, az értünk elmondott imákat! ?❤A jó Isten áldjon meg mindannyiótokat! ?

Lara egy 5 éves, romániai magyar származású kislány, akut B-sejtes limfoblasztos leukémiát (vér- és csontvelő rák) diagnosztizáltak nála, és sürgősen kemoterápiás kezelést kezdett, amelyet 3 évig kell követni. Sajnos a kórházi kezelések, a vizsgálatok és a kórházi utókezelések költségei túl magasak a fedezéshez. Oldalunk azért jött létre, hogy az ő felépülését támogassuk.

KAPCSOLAT

©️ Asociatia For Lara Lupta Impotriva Leucemiei si Cancerului
Az oldal tartalmának részben vagy egészben történő átvétele csak az adminisztrátorok engedélyével lehetséges.