V-ați uitat vreodată în ochii pătrunzători ai unui copil?

Dragilor!

V-ați uitat vreodată în ochii pătrunzători ai unui copil? În ochii copiilor mici. Dar nu la fel de superficial pe cât ne privim – ci serios. Cu interes. Adânc. (…) Aceasta este o privire profunda. Liniște neîntreruptă. Si fericire? Da, fericire. Dar nu prin bucurie, ci prin trăirea cu sine: parcă vine dintr-o lume în care nu există nicio problemă, nicio dramă – în care sufletul nu este încă murdar. (Péter Müller).???

Privirea și zâmbetul Larei sunt așa, clare și sincere, pline de viață și voință de a trăi. ❤️ Suntem recunoscători bunului Dumnezeu că El ne-a binecuvântat cu un copil atât de puternic, vesel și prețios. Iubita noastră fetița trebuie să câștige!???

Când ne apropiem de Sfânta Sărbătoare, vrem să cerem tuturor să fie cuminți, să facă o fapta bună, să o ajute pe Lara! Fie că este vorba de o campanie, o donație, o sponsorizare, orice ajutor contează. ???Vă mulțumim tuturor! ?❤

Lara este o fetiță de 5 anișori , cu origini sălăjene, care a fost diagnosticată cu leucemie acută limfoblastică cu celule B (cancer de sânge și măduvă) pentru care a început urgent un tratament cu chimioterapie, tratament pe care trebuie să îl urmeze 3 ani de zile pentru a se vindeca. Din păcate, costul spitalizărilor, al analizelor și al internărilor sunt mult prea mari pentru a le acoperi.

CONTACT

©️ Asociatia For Lara Lupta Impotriva Leucemiei si Cancerului
Preluarea conținutului paginii parțial sau integral este posibil doar cu permisiunea administratorilor.