Néztél már gyerekszembe?

Kedvesek!

Néztél már gyerekszembe? Pár éves gyerek szemébe. De nem úgy felszínesen, ahogy mi egymásra nézünk – hanem komolyan. Kíváncsian. Mélyen. (…) Édenkerti tekintet ez. Zavartalan békés. Tiszta. És… boldog? Igen, boldog. De nem úgy, hogy örömteli, hanem úgy, hogy egységben él önmagával: egy olyan világból néz, ahol nincs még hasadtság, dráma, – ahol a lélek még nem koszos. (Müller Péter)

Lara tekintete és mosolya is ilyen, tiszta és őszinte, tele élettel és élni akarással. Hálásak vagyunk a jó Istennek, hogy ilyen erős, életvidám, drága gyermekkel áldott meg minket. Larácskánknak győznie kell!

A szent ünnephez közeledve arra szeretnénk kérni mindenkit, hogy legyünk jók, tegyünk jót, segítsünk Larának! Akár egy megosztással, adománnyal, egy licittel, ki-ki a lehetőségeihez mérten. Hálásan köszönjük mindenkinek! 🙏❤

Lara egy 5 éves, romániai magyar származású kislány, akut B-sejtes limfoblasztos leukémiát (vér- és csontvelő rák) diagnosztizáltak nála, és sürgősen kemoterápiás kezelést kezdett, amelyet 3 évig kell követni. Sajnos a kórházi kezelések, a vizsgálatok és a kórházi utókezelések költségei túl magasak a fedezéshez. Oldalunk azért jött létre, hogy az ő felépülését támogassuk.

KAPCSOLAT

©️ Asociatia For Lara Lupta Impotriva Leucemiei si Cancerului
Az oldal tartalmának részben vagy egészben történő átvétele csak az adminisztrátorok engedélyével lehetséges.