Ne-am simțit foarte bine astăzi

Dragii noștri îngeri ?

Ne-am simțit foarte bine astăzi, astfel încât am ieșit puțin la aer liber cu fetele.?Lara iubește să se miște, să alerge, dar din păcate, nu are voie sa facă eforturi mari, deoarece corpul ei mic este slăbit, mușchii ei nu ii pot susține greutatea.??‍♀️

Mișcarea este foarte importantă, așa că exersăm în funcție de forța ei, încercăm să urmam sfaturile medicilor. Încercăm să petrecem mai mult timp afară pentru a întări mușchii.??❤️Cu multă ambiție și putere extraordinară, ea incearca de mai multe ori să își tine echilibrul și să meargă singură pe buștean. ❤️ Există o forță și o ambiție imensă în frumoasa noastră fetiță, ceea ce ne dă și noua putere! Iar zâmbetul ei este neîntrerupt! ❤️?

Vă mulțumim foarte mult pentru sprijin, rugăciuni, donații! Putem reuși doar cu ajutorul vostru. ❤?

Lara este o fetiță de 5 anișori , cu origini sălăjene, care a fost diagnosticată cu leucemie acută limfoblastică cu celule B (cancer de sânge și măduvă) pentru care a început urgent un tratament cu chimioterapie, tratament pe care trebuie să îl urmeze 3 ani de zile pentru a se vindeca. Din păcate, costul spitalizărilor, al analizelor și al internărilor sunt mult prea mari pentru a le acoperi.

CONTACT

©️ Asociatia For Lara Lupta Impotriva Leucemiei si Cancerului
Preluarea conținutului paginii parțial sau integral este posibil doar cu permisiunea administratorilor.