A lányok már nagyon várták a Mikulást… ?

Kedveseim!

A lányok már nagyon várták a Mikulást… ?Cipőjüket tegnap este szépen megtakarították és kitették. ?

Itt nálunk szokás, hogy a Mikulást tejjel és keksszel várjuk, erre mindig gondosan ügyelünk, nehogy a Mikulás éhen és szomjan távozzon tőlünk. ?Mivel a lányok idén is nagyon jók voltak, reggelre tele volt a kiscipő apró kis ajándékokkal, amik ha nem is nagy dolgok, de a mi drága lánykáink őszinte örömmel fogadják. ❤️Hozott a Mikulás puzzle-t, festhető agyagcsizmát és hópelyhet, játék pónit, édességet…. ?

A lányok nagyon szeretnek kézműveskedni, úgyhogy azonnal elindult az alkotás…. ❤️Nagyon boldogan és szeretetben telt a mai napunk, amiből hoztunk nektek egy kis részletet….

Fogadjátok nagy-nagy szeretettel! ??Nagyon szépen köszönjük a ti mikulás ajándékaitokat, megosztásaitokat, és örülük, hogy ennyien reagáltatok a tegnapi posztunkra! ❤️

Legyen minden gyermek ünnepe szép, és ami a legfőbb, hogy adjon az Isten mindannyiótoknak nagyon jó egészséget, mert a szeretet mellett ez az egyik legfontosabb kincs a világon! ❣️❣️❣️

Lara egy 5 éves, romániai magyar származású kislány, akut B-sejtes limfoblasztos leukémiát (vér- és csontvelő rák) diagnosztizáltak nála, és sürgősen kemoterápiás kezelést kezdett, amelyet 3 évig kell követni. Sajnos a kórházi kezelések, a vizsgálatok és a kórházi utókezelések költségei túl magasak a fedezéshez. Oldalunk azért jött létre, hogy az ő felépülését támogassuk.

KAPCSOLAT

©️ Asociatia For Lara Lupta Impotriva Leucemiei si Cancerului
Az oldal tartalmának részben vagy egészben történő átvétele csak az adminisztrátorok engedélyével lehetséges.